aciill fren problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exeexe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exeexe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün akşam işten çıktım eve giderken otobanda yaklaşık 100 km hızla gidiyordum frene bastım fren diye birşey yok bom boş en dipte biraz tutuyor. emniyet şeridine çektim hidroliğine baktım dolu. rekorlara baktım kaçak yapmamış. motor çalışmazken pompaladım biraz fren şişti döndüm sanayiye götürdüm gösterdim bişey yok dedi usta devam et dedi ama huzursuz oldum bikere fren merkezine baktırsam mı yoksa gerçekten bişey yok mudur?

Fren havalarını aldırdınmı hava yapmış olabilir bence başka bir yere daha baktır frenler önemli.

havayı rekorlardan alıyoduk di mi? ustalara güvenim kalmadı ben alırım

havayı rekorlardan alıyoduk di mi? ustalara güvenim kalmadı ben alırım

alamazsınız tek başınıza..

aynı şey benimde başıma geldi 2 ay önce.fren hidrolik hortumum sürtünmeden dolayı patlamıştı.Allah tan süratli değildim ve yol boştu.

Kendin hava almaya uğraşma götür bir ustaya sende başında bekle takip et.

ustada tek başına alamaz.

birinin araç içinde ustanın talimatına göre pedala basıp bırakması gerekir.

arka fren merkezlerinden birisi patlamıştır genelde patlıyo.onun için hava yapar fern boşalır.sn genede servise git

fren merkezinde kesinlikle problem.En kısa zamanda servise ve ya iyi bi ustaya uğra konu önemli

ustada tek başına alamaz.

birinin araç içinde ustanın talimatına göre pedala basıp bırakması gerekir.
Ahmet kardeşim muhakkak usta hava alırken birisinin de freni pompalayıp bas bırak bas olayını yapması lazım ama ustanında bi çırağı falan vardır heralde dimi:)