arkadaşlar 1.3 essentia açık hava filtresi taktırmak istiyorum hava alışı artarsa performansın artar dediler sizlerden fikir alabilirmiyim. (chip attıracam ama 800 tl dediler onu beklemem lazım biraz)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
corsa c 1,4 aracım var açık hava filtresini tavsiye ederim ancak yakıt tüketimi artıyor =) dizel arabadada kullanılmaz zaten açık hava filtresi.benzinlide kullanılıyo oda canımızı yakıo ama değiyo =)
ofofof =) daha bu gece olan olay şu.kuzenimde honda crx var spor araba tek kapı.arac 90 model ama motor olarak muhteşem.kuzendede bendeki hava filtresi var ayrıca egsoz vs. bişiler var =) peş peşe giderken egsozundan alev atarken ben bi off çekiodum ama sonra aklıma dediginiz geldi =) önüne geçtim veee vites düşürdüm inanın o an okadar tok ve okadar tatmin edici bi ses çıkarttıki anlatamam =) ve birde benim hava filtresi hazneli oldugundan blow off gibi bir çuflamada duyuyorum genelde çok çıkmasada oluo çuf çufSesi duymak için basılmadığı taktirde tasarruf bile yapıyor ama öyle çok bir etki yok ama şu varki yüksek stabil hızlarda vites küçültüldüğünde yada büyütüldüğündeki o anlık ses fevkeladenin fevkinde
ofofof =) daha bu gece olan olay şu.kuzenimde honda crx var spor araba tek kapı.arac 90 model ama motor olarak muhteşem.kuzendede bendeki hava filtresi var ayrıca egsoz vs. bişiler var =) peş peşe giderken egsozundan alev atarken ben bi off çekiodum ama sonra aklıma dediginiz geldi =) önüne geçtim veee vites düşürdüm inanın o an okadar tok ve okadar tatmin edici bi ses çıkarttıki anlatamam =) ve birde benim hava filtresi hazneli oldugundan blow off gibi bir çuflamada duyuyorum genelde çok çıkmasada oluo çuf çuf