Acil!!!2004 corsa ya beyaz ampül önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madheart35

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slm arkadaşlar 2004 corsa aracimin far ampüllerini değiştirip beyaz yapmak istiyorum ne önerirsiniz.çok değişik yorumlar var (philips osram ve bunlarin modellerini) lütfen kullananlar tecrübeliler tavsiyelerde bulunursa sevinirim...şimdiden tşşkler...

Dostum ne taktırırsan taktır yağmur yağdığında görüş çok düşüyor...Şimdi bende osram megacool 4300 var rengi tam beyaz değil ama beyaza en yakın ve görüş ii ondan önce navra 4100 kelvin olanı kulllandım ama ikisinde de gece uzun yolda sıkıntı yaşarsın çünkü bunların hepsinin sadece camları mavi boyalı bu boya olayı rengi değiştiren olay (sakın sen boyamaya kalkma) :)
şimdi night breaker var inanamazsın nasıl gösterdiğine ama renk açık sarı bilgin olsun...
diyorsan benim için görüş önemli değil gece şekil olsun o zaman megacoll 5000 modelini tavsiye ederim ...

Nerdeyse hepsini denedim ve maalesef ki hiçbirini öneremem:((Uzun yola çıktığınızda uzunları yaka yaka ilerlemek zorunda kalıyosunuz.Buda hem size hem de karşınızdakine büyük zarar.Çözüm olarak xenon taktırın hem gözünüze hem de gönlünüze hitap etsin:)

Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için..ozaman bana xenon tavsiyesi yapabilirmisiniz..?

Murat arkadaşım inan bana hepsini denedim philips diamond vision falan neler neler bir sürü param çöpe gitti! kesinlikle xenon taktır derim 8000 k harika gönlümce ben hem farlara hem sislere taktım inan ışıl ışıl geziyorum acayip de memnunum sana bi marka tavsiye etmicem hepsi uzakdoğu hepsi aynı kalite ben diallo ve texon markalarını kullanıyorum ikiside gayet iyi! kapa gözün al birini artık 120 ye bile xenon var... yardımcı olabildiysem ne mutlu kolay gelsin

Volkan kardeşim tşşkr ederim bu arada araban da güzel görünüyo kazasiz belasiz...tavsiyelerin için tşşkr ederim senin markalara bide ben bakayim umarim bulurum..kullanan birinden öğrenmek her zaman daha faydalidir bence..zaman ayirip cevap veren tüm arkadaşlarima tşşkr ederim

Lütfen arama yapmadan yeni konu açmayınız. Aradığınız birçok cevabın, "Arama" butonunun altında olduğunu unutmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri