acil destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YSFSRPL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YSFSRPL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ön tamponun sağ kenarında avuç içinden biraz küçük yırtık oluştu arkadaşlar.üç tarafı yırtık bir taraf tutuyo. servis onarır mı değiştirir mi? bilgisi olan var mı?kasko var.bu durumda olsanız ne yaparsınız....
RESİMDE GÖREBİLİRSİNİZ....

attachment.php

Ekli dosyalar

• Görüntü0143.webp
    Görüntü0143.webp
    46 KB · Görüntüleme: 66
Moderatör tarafında düzenlendi:
kasko varsa aman diyim dokundurtmayın. direk değiştirirler ve tramere girer ondan sonra satarken gelde adama inandır tamponu bundan değiştirdiler diye :D sanayide sıcak plastik kaynakla yaparlar...

kasko mini onarımı ile veya sanayide tampon tamiri yapan yerde ufak bi işlem yaptırarak bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Allah kimsenin başına vermesin geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Bu tür işleri Otoking güzel yapıyor, bir görüşün derim.

Benzer konuda Autoking'de arkadaşınkine müdahale ettiler. Bu tür işleri güzel yapıyorlar. Mini onarım'dan hallederler. Ayrıca değiştirirlerse değiştirsinler, nasıl olsa kayıt tutuluyor Autoking'de de resimleri ile beraber. Bir problem olacağını sanmıyorum ama insanın canını sıkıyor bu tür şeyler, o yüzden geçmiş olsun. Geçen gün başka bir tampon konusunda bir arkadaşımız, tampon bu yani bunun görevi darbeleri emmek, bu yüzden laf edecek alıcı ölü alıcıdır demiştii ona da aynen katılıyorum bu yüzden problem çıkartacak adam ölücüdür itimat etmezsiniz olur biter. Benim de arka tampon değişmişti mesela.

teşekkür ederim görüşleriniz için. keşke burda da autokıng olsaydı. en yakın samsun, çorum. sanayıye tövbe girmek istemiyorum

Geri