acil görüşerinizi bekliyorum

sarizeybek1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.bende toyota 96 xei var.üstüne 1.500 ytl verip opel vecta cd 99 model 2000 motor gümüş gri 110.000 km de hatasız bir opel alma durumum kararımı en kısa zamanda vermem gerekiyor. alayım dersem opel bana 15000 ytl ye geliyor.tüpde taktırırsam etti en kötü ihitmal 1250.toplamda 16.250 oldu.satmaya kalksam 15000 ylt ye vemekte zorlanırım gibi geliyor.sizce ne yapmalıyım araç cd hepsi var .benim arabada klima ve tüp var

topragım aracından memnunsan değiştirme derim. çünkü senin arac kasa olarak çok tutulan bir arac. ama model yükseltecem dersen fiyatı biraz daha kırmaya çalıs. 99 için 15000 biraz yüksek 14000e cekebilirsen daha iyi olur ki birde tüp taktıracaksın.

uzun uzun yazmayacagım tek kelime. değiştirme bu aracın daha iyidir

99 dha yeni model seninkine göre ama 9senelik bi arac.o yuzden kendi bildigin arabana bnmek daha mantıklı gelio bna.degstrme yani

tüp taktırma bence ama taktıracaksanda derdini anlat satıcıya belki birazdaha iner

opel veya toyata o insanın zevkine göre yorumlanabilir
ama cd için istenen para cok biraz düşürmeye calış

.Öncelikle herkese teşekkürler.Cd opelin iyi modellerinden değil mi? benim arabayı 13 e sayıyyorlar cd 14.500 e geliyor.benim arabanın sağ taraftan 2 kapı+sağ çamurluk değişti.elden çıkarmak için iyi bir fırsatmı acaba.

gökalp tüpün avantajı olmaz mı diyorsun? benzind ne yakar tüpte ne yakar?

Geri