Acil Opel Astra merkezi kilit kodu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ademmut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ademmut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:help: arkadaşlar benim de bir sorum olacak,,
opel Astra Hb 95 model bir arabam var servisten yeni çıkardım şu an alarm ve merkezi kilit sistemi çalışmıyor, servistekiler alarm sisteminin yeniden kodlanması gerekli dediler ve bu işleri yapan bir oto güvenlik servisine götür dediler. Benim sormak isteğim bu işi biz kendimiz yapa bilirmiyiz, bu kodlama işi nasıl oluyor bu işden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, selamlar...
Alarm sisteminin markası "Depar"

bu alarmların kibrit kutusu büyüklüğünde bir ana beyinleri var genelde pedalların üstüne biyere koyuyolar.üzerinde reset tuşu yada açma kapama varsa o şekilde dğzeltirsin.

merkesi kilit anahtarla çalışıyormu yoksa hiçmi çalışmıyor; alarmın kumandasına basınca ışıkar yanıp sönüyor sirenden ses geliyor ya da farklı bir olay oluyormu ; sigorta atmış olmasın, alarma direk aküden kablo çekilmişse o kablonun üzerinde alarmın sigortası vardır o atmış olabilir; merkezi kilidin sigortası ise sigorta kutusu kapağının üzerinden bakarak yerini bulabilirsiniz, o da atmış olabilir ,sigorta kutusu direksiyonun altında sol taraftadır, önce neyin çalışıp çalışmadığını tesbit edin, sonra çalışmayan yerin sigortasını kontrol edin; alarma kodlama gerekeceğini sanmıyorum...

arkadaşlar ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
merkezi kilit anahtarla çalışıyor burda bir sorun yok sorun kumanda beyinle iletişim kurmuyor veya beynin sizinde söylediğiniz gibi reset yeri varsa resetlenmesi gerekiyor .
Bende bugun şaşmaz da tamirciye götürdüm ana beyin çalışıyor kumandanın frekansı kaymış olabilir dedi ugraştı fakat yapamadı sanırım yeni bir sistem almamız gerekecek selamlar

Geri