ACİL parça garantisi hakkında yardım !..

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım 2006 model astra h 1.6 benzinli aracımın ocak ayında emme manifoldu portu parçası garantiden değişti ancak şubat ayında garantim bitti verilen faturada opel parçaları 2 yıl garantilidir diyor şuan emme manifoldu tekrardan arızalandı tekrar servise gitsem araç garantisi bitmiş olsada 2 yıl parça garantisinden dolayı değiştirirlermi ve aracımda çekmeme problemi var bu emme manifoldundan dolayı yapıyor olabilirmi bu cevaplaraa çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler arakadaşlar.

yetkili servis garanti sürecin dolsada taktığı parçaya iki yıl değil ama 1yıl garanti veriyor eğer bir yıl dolmamıs ise değiştirmek zorunda benim başıma geldi çünki hiç sorun etmeden değiştirtmiştim

serdar arkadaşımında dediği gibi opel orjinal serviste değiştirilen her parça diğer garantiden bağımsız olarak 1 yıl süreyle garanti kapsamında oluyor.

teşekkürler arkadaşlar peki bu değiştirecekleri parçanında 1 yıl garantisi olacakmı yoksa ilk değişen parçanın garantisi bitince buda bitecek mi yani yarın değiştirirlerse + 1 sene daha garanti koyacaklarmı üstüne bir dahaki eylül ayına kadar...
ve bu arada verilen faturada orjinal opel parçalarının 2 yıl garantisi var demiş o nedemek oluyor

Opel yetkili servislerinde takılan her parçanın iki yıl garantisi vardır. Arızanın kaynağının aynı parçadan olduğu tesbit edilirse ücretsiz değiştirirler.

teşekkürler savaş abi manifolddan yapıyor %90 bugün veya yarın servise götürcem hemen

Son düzenleme:
Geri