acil yardım aracım 2500-3000 devir aralığında SİLKELENME

excaluwer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
sevgili ustalar ve opele gönül verenler bana acil yardım aracım 2500-3000 devir aralığında bütün viteslerde özelliklede rampada daha iyi hissediliyor bir sirkelenme yapıyor.Ateşleme bobinini egr valfini benzin otomatiği sanırım 2 tane küçük mor soket var onları bujileri değiştim sorunum çözülmedi enjeksiyonlarıda temizlettim olmuyor bana bir akıl verin deliricem aracım 93000 de benzinli

hayır arıza lambası yanmıyor egr de yeni deiştim deiştim hala aynı arıza devam ediyor

Lambda sensoru arizali... gecmis olsun

benzin istasyonunuzuda değiştirin yakıt pompasınada baktırın

egr yi bende değiştirmiştim sonuç alamamıştım. ancak iptal ettirdim silkeleme ve gaz yeme problemleri kalmamıştı. öncelikle jakını çıkartıp deneyin (arıza ışığı yanarken) sonuç alırsanız körletirsiniz. sonuç alsanızda alamazsanızda tech2 ile arızayı sıfırlatın.opellerde silkeleme gaz yememe ve yığılma problemlerinin %80 i egr den kaynaklı oluyor. yenisi ile değiştirilirse bile sonuç alınamıyor. arıza lambası yanmıyor.

Son düzenleme:
aynı sorun bendede vardı ateşleme vs değişti en son egr valfi değişince kurtuldum bu illetten ama siz kurtulamamışsınız. merakla sebebini bulup yazmanızı bekliyorum.

işcilik dahil 230 verdim ben,ama yerine göre değişir

benim aracımda da silkemele sorunu var.gaz verdiğimde gazı bıraktıgımda yapıyor.egr yi temizlettim olmadı.fişi çıkardım bişi değişmedi.bobin, bujiler değişti boğaz temizlendi yine aynı.

Geri