arkadaşlar araca lpg takılalı yaklaşık 2-3 hafta oluyor ve dün farkettim arkadan bir ses geliyor ben egzos zannettim ama bu gün arabayı baktırmaya gittiğimde aracı lpg ye aldığımızda benzin pompasının elektrik soketini çıkardığında usta , ses kesiliyor ... işi olduğu için bakamadı bende iki hafta sonra anca götürebileceğim...bana söylediği pompanın içindeki filtreleri bi temizleyelim dedi birde benim aklıma benzin filtresi geldi 20000 km oldu değişmedi acaba sıkıntının sebebi o olabilirmi?
birde yazın bu würth ün enjektör temizleyicisinden almıştım neyse kullandık falan ondan sonra araba boşta iken 1000 devirde araba felaket sarsılıyor ustra onunda bobinden kaynaklanabileceğini söyledi...
bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?
birde benzin pompası arızalı ise maliyeti ne kadardır? yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum...
Saygılar...
birde yazın bu würth ün enjektör temizleyicisinden almıştım neyse kullandık falan ondan sonra araba boşta iken 1000 devirde araba felaket sarsılıyor ustra onunda bobinden kaynaklanabileceğini söyledi...
bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?
birde benzin pompası arızalı ise maliyeti ne kadardır? yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum...
Saygılar...