Acil yardım... Corsa c benzin pompası sorunu ve devir sıkıntısı...

sertancay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar araca lpg takılalı yaklaşık 2-3 hafta oluyor ve dün farkettim arkadan bir ses geliyor ben egzos zannettim ama bu gün arabayı baktırmaya gittiğimde aracı lpg ye aldığımızda benzin pompasının elektrik soketini çıkardığında usta , ses kesiliyor ... işi olduğu için bakamadı bende iki hafta sonra anca götürebileceğim...bana söylediği pompanın içindeki filtreleri bi temizleyelim dedi birde benim aklıma benzin filtresi geldi 20000 km oldu değişmedi acaba sıkıntının sebebi o olabilirmi?
birde yazın bu würth ün enjektör temizleyicisinden almıştım neyse kullandık falan ondan sonra araba boşta iken 1000 devirde araba felaket sarsılıyor ustra onunda bobinden kaynaklanabileceğini söyledi...
bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?
birde benzin pompası arızalı ise maliyeti ne kadardır? yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum...
Saygılar...

sarsıntıryı benzindemi lpg demi yapıyor;eğer benzindeyken yapıyorsa pompadan olabilir; 50 tl den 300 tl ye kadar benzin pomapsı var piyasada....

sarsıntıryı benzindemi lpg demi yapıyor;eğer benzindeyken yapıyorsa pompadan olabilir; 50 tl den 300 tl ye kadar benzin pomapsı var piyasada....

yazın taktırmadan öncede vardı acaba bu motor kulğını birinden yağ kaçırıyordu o da yapabilir mi?

benzin pompası fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? bosch marka

arkadaşlar iki gün önce aklıma geldi şu benzin filtresini bir değiştirelim diye usta bi çıkardı filtre pislik kustu resmen değiştirdik ses filan kalmadı sebebi buymuş filtre tıkanmaya başladığı için pompa zorlanıyormuş allahtan pompayı kurtardık en kısa sürede bujileri tekrardan değiştireceğim belki 1000 devirdeki sarsıntı kesilir....

Geri