27 Kas 2016 #1 S simirnoffredbull Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Mar 2013 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et Cosmo aracımda farlar normalde akşam vaktine doğru kendiliğinden yanıyordu fakat son zamanlarda gündüzde yanıyor acaba nasıl düzeltebilirm
Cosmo aracımda farlar normalde akşam vaktine doğru kendiliğinden yanıyordu fakat son zamanlarda gündüzde yanıyor acaba nasıl düzeltebilirm
27 Kas 2016 #2 U utenmen Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Mar 2013 Mesajlar 920 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Cvp: Afl far sürekli yanıyor Far anahtarı auto konumundamı
27 Kas 2016 #3 A aklimabişeygelmedi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Kas 2016 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Siteyi ziyaret et Cvp: Afl far sürekli yanıyor soğuk havalarda motor 90dereceyi buluncaya kadar yanıyor. ben de sonradan keşfettim sabah ilk bindiğimde yanıyor motor ısınınca sönüyor
Cvp: Afl far sürekli yanıyor soğuk havalarda motor 90dereceyi buluncaya kadar yanıyor. ben de sonradan keşfettim sabah ilk bindiğimde yanıyor motor ısınınca sönüyor
28 Kas 2016 Konuyu Başlatan #4 S simirnoffredbull Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Mar 2013 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et Cvp: Afl far sürekli yanıyor Soğuk havadan olabilir teşekkür ederim?