Ahh, bir anlatabilsem!

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar sitede dolaşırken bir arkadaşın satılık ilanını gördüm. Girdim baktım ve aklıma takıldı sorayım dedim. İşin içinden çıkamadım. Başlığa yazacak bir şey bile bulamadım...

http://www.sahibinden.com/1_8_coupe_bertoneWQQaXQQ5346249WQQpXQQdisplayitem

Bu linkteki aracın camları nasıl çalışıyor? Sonuna kadar kapattık mı kapıyı açacağımız zaman ne oluyor? Camın yukarıda içine geçtiği bir düzenek yok mu?

Bu arada araç sahibi için hayırlı satışlar! Gerçekten hoşuma gitti, nazar değmesin...

Ben cevaplayayım, kapılar tamamen kapandıktan sonra cam yaklaşık 1cm yukarı kayarak yerine oturuyor.Aynı şekilde kapıyı dışarıdan veya içeriden açmak istediğinde cam otomatik olarak 1cm kadar aşağıya kayıyor.Camda eğim var biraz...

Ben cevaplayayım, kapılar tamamen kapandıktan sonra cam yaklaşık 1cm yukarı kayarak yerine oturuyor.Aynı şekilde kapıyı dışarıdan veya içeriden açmak istediğinde cam otomatik olarak 1cm kadar aşağıya kayıyor.Camda eğim var biraz...
+10 aynen öyle :)

Hımmm! Teşekkürler! O zaman kapıyı açacağımız zaman kısa bir süre bekliyor muyuz? Yoksa çok hızlı mı gelişiyor aşağı inme işi?

Bir de bunun özel bir adı var mı? Hem öğrenmiş olayım hem de olur ya bir dahakine böyle anlamsız bir başlık açmayayım...

Hayır, beklemeye gerek yok.Kapıyı açmak için kolu çektiğin anda cam da iniyor.Özel bir adı var mı bilemiyorum...

ewt aynen:good::good::good:
arkadaşın 2005 3,25 coupe m-aerodynamic var (çok güzel araba beğeniyorum da ondan yazdım. reklamı hakediyor:D) onda da öle. hatta bazen korkuyorum camdan:D:D:D

çerçevesiz cam ne kadar güzel duruyor

mekanik bir düzenek dimi bu.elektrikli değildir yoksa akü sökülü kapıları acamayız

Yanıtlar için herkese teşekkürler...

Peki bu işi nasıl yaptırıyoruz? Kapı mı değişiyor, orijinal kapı üstünde kesme biçme mi yapılıyor ya da bu iş sonradan yapılamıyor fabrika çıkışı mı oluyor?

Hani yaptıracağımdan değil ya sorayım dedim. :)

Geri