Airbag- Cocuk Koltuğu Konusunda Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elze

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
BENİM CEVABINI KESİN ALAMADIĞIM BİR SORU VAR? BELKİ BİRİ BANA YARDIMCI OLUR. ARABADA COCUK KOLTUĞLARINDA OTURAN İKİ KIZIM VAR. BU KOLTUKLAR EMNİYET KEMERİ İLE BAĞLI YANİ ALLAH KORUSUN BİR KAZA ANINDA ACILACAK. YA BU KOLTUKLARIN YÜKSEKLİĞİ BAYA VAR. E COCUKTA HASSAS BİR VARLIK. BU AİRBAG LER YAKIN MESAFEDENDE TEHLİKELİ, DEVREDEN CIKARMALIYIM YOKSA KALMALI MI? KİMSE BANA NET CEVAP VERMEDİ( SERVİSDE DAHİL)

photo0027fk6.jpg

çocuk koltuğu arka koltuklara sabit, çocuğunuz da çocuk koltuğuna sabitse,perde hava yastığının açılması,(yukarıdan çıkıp açılıyor)sadece çocuğunuzu korkutacaktır.ve sonrasında çıkan duman da var tabi.vectra c lerde arkalarda yan havayastığı yok.olsa dahi çocuk koltuğu o yan hava yastığının darbesini emecektir...buarada allah bağışlasın kızlarınızı..allah analı babalı büyütsün..

koltuk doğru yerleştirilir ve çocuk koltuğa doğru oturtulursa hiç bir problem olmaz.

avrupada çocukların belli bi yükseklite oturması ile ilgili bi kanun vardı emniyet kemeri ve hava yastığı zarar vermesin diye
yani düzgün bi çocuk koltuğu ile emniyette olacaklarını düşünüyorum
allah bağışlasın çok şekermiş kızınız :D maşallah diyelim

ALLAH HEPİMİZİN COCUĞUNU BAĞIŞLASIN
YA BENİM ARABA KOLTUKLARI İLE İLGİLİ BİR ENDİŞEM YOK . İKİSİNEDE BİLİNCİ BİR ARAŞTIRMA SONUNDA GÜVENLİGİ VE KORUMASI BİR HAYLİ YÜKSEK OLAN KOLTUKLAR ALDIM. DİKKAT EDİLİRSE ZATEN COCUKLAR KOLTUK TARAFIN DAN SARILIYOR. BENİM TEK ENDİŞEM YÜSEKLİK KONUSUNDA
photo0081rd6.jpg

fotoyu gördükten sonra arabanın bi zararı olacağına inanmıyorum :D

abi foton bombaymış Allah bağışlasın...

Geri