Aktif olmayan özellikleri aktif etme ve maliyeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım 2004 astra club aracımda elektrikli ayna ve arka iki cam otomatik değil ben ise ikisinide aktif yapmak istiyorum
özellikle elektrikli ayna tesisatları hazırmıdır yoksa tesisata mı cekilecek bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinrim birde fiaytalar konsunda yardımcı olun ben birşey bulamadım
şimdi resim bir yani elektrikli ayna yeri hazır ama aktif değil nasıl yapabilirm neler almam gerek ve maliyeti ne olur
4388araba2.jpg

ikincisi arka camlar cam otomatiği düğme yerleri hazır ama aktif değil acaba cam krikoları felanda mı yok yoksa aktif edilmesi mi gerek maliyeti konusunda yardımcı olun lütfen
125araba1.jpg

camlarda işin zor krikoları falan çok pahalıya patlar
ayna tesisatına bakmak lazım bizimkilerde de düğme yeri var ama tesisat yok malesef

özellikle ayna konusunda yardımcı olacak şuraya bak şu tesisat olması gerek şeklinde bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim

harcıyacağınız parayı arabanızın üstüne ekleyin 2000 astra cd alın

o siyah kapakların altı boş yani tesisatı falan hiçbirşeyi çekili değil siz herşeyini sıfırdan kendiniz yapıcaksınız hem zaman hemde para harcamaya değecek bir iş değil olduğu gibi kullanın bana kalırsa

o siyah kapakların altı boş yani tesisatı falan hiçbirşeyi çekili değil siz herşeyini sıfırdan kendiniz yapıcaksınız hem zaman hemde para harcamaya değecek bir iş değil olduğu gibi kullanın bana kalırsa
en doğrusuda öylesi galiba özellik ne kadar cok olursa uğraş o kadar cok olur yok yanadı sönmedi artık işlemiyor diyip duracağımıza o haliyle gidip gelelim
bu cevabından sonra artık yapmam zaten kesin yapmayacaktım fiyat öğrenmek bilgi edinmek için sordum

Son düzenleme:
bende eski arabami sattim yenisini aldim eskisinde 4 camda elektrikliydi yenisinde ise sadece önler elektrikli ilk baslarda sadece programlandan sorun cikar diye dusunuyodum ama kapilari ve kablo kanalini actigimda gördümki kablo tesisati bil cekili dgil hadi diyelimki kablo tesisatida cekilmis ve programlanmis bu seferde motor ve mekanizmanin tane fiyati 150 euro ya maal oluyor iscilik haric tabikide her nekadar uyuz olsamda manuel kullaniyorum arkaya oturupta cami acik birakan herkezlede kavga yapicam 2 - 3 sene kadar

şimdi bunu illa opel orjinal parçalarla yapmaya gerek var mı ki ? yani düğmleler temin edilirse iyi bir elektirikçi bu tesisatı uygun halleder bence.bence de gerek yok ama yapılmayacak da birşey değil araba değiştirmeye hele hiç gerek yok.sunroof bile takıyolar orj.gibi oluyor.

sonradan yapilan hicbirsey malesef ojinali gibi olmuyor :( sunroof sonradan yaptiranlarin büyük cogunlugunun ilerki zamanlarda pisman olduklarini biliyorum simdi kapi ici sistemi almaya kalksanda bidunya para bide bunun isciligine odiyeceksin ha dersenki vaktim ve nektim cok o zaman diyecek lafim yok ama benim gorusumde her nekadar uyuz edici olsada araba degisene kadar böyle kalacak

sunroof kadar detaylı birşeyle karşılaştırmaya bile gerek yok, sonradan otomatik cam yaptırıp pişman olan da birçok kişi var. aracın orjinal sistemi olursa sağlıklı çalışabilir ama orjinal olmayanlar çok problemli.
elektronik zaten şans işi, birde uyduruk ürünlerle şansınızı sıfıra indirmeyin :)

Geri