alanyada opette fiş sorusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracıma benzin alırken adam soruyo abi fişlimi fişsizmi diye fişli dedim.ozaman bekle dedi (osırada başka biri alıyodu)neyse tam sıra bana geldi derken bi adam yanaştı ona da sordu fişlimi fişsizmi die fişsiz dedi ona doldurmaya başladı(önceki adamın plaka nosundan dolduruyorlar)sayaç 10 ytldi adam 10 ytllik istedi 20 ye gelince pompacı durdurdu bi adam daha geldi onada aynı soruyu sordu oda fişsiz dedi onada 20 ytlden itibaren doldurmaya başladı
ben bi:mad: sinirlendim sizin yapıcağınız işi dedim ... gazı kökledim geldim adamlar abi abi bekle diye arkamdan bağırdı.
opete şikayet ettim birşey yapmadılar sizce nereye şikayeet edebiliriz?

Sanati ve ticaret bakanlığına,tüketici mahkemelerine, aslındaaynı şey lpg de benim başıma geldi yeni konu açtım bunla ilgili.

bi yetkilisi yokmuydu gitseydinya.bu ne saçmalık fiş vermek zorunda.kabahat bizim millette fişini neden almıyosun yaaaaa.motoru zortlatsa ne halt edecek nası ispatlayacak.ne tuhaf millet olduk biz yaw.saygıda kalmadı.

öncelikle opetinin yetkililerine eğer birşey çıkmassa yetkili bakanlığa oradada birşey çıkmassa artık ahirette...

aracıma benzin alırken adam soruyo abi fişlimi fişsizmi diye fişli dedim.ozaman bekle dedi (osırada başka biri alıyodu)neyse tam sıra bana geldi derken bi adam yanaştı ona da sordu fişlimi fişsizmi die fişsiz dedi ona doldurmaya başladı(önceki adamın plaka nosundan dolduruyorlar)sayaç 10 ytldi adam 10 ytllik istedi 20 ye gelince pompacı durdurdu bi adam daha geldi onada aynı soruyu sordu oda fişsiz dedi onada 20 ytlden itibaren doldurmaya başladı
ben bi:mad: sinirlendim sizin yapıcağınız işi dedim ... gazı kökledim geldim adamlar abi abi bekle diye arkamdan bağırdı.
opete şikayet ettim birşey yapmadılar sizce nereye şikayeet edebiliriz?

Alanya da hangi opet bu bilelim kardeşim, gereğini de yapalım. bende alanyadayım.

bence hıc bısey yapılmaz opette ben bakmam dedıkten sora oooo ugras dur

bence tekrar oraya gidin, yetkili birini çağırın.. sonra onunla başlayın tartışmaya :)

yada çaktırmadan vidyoya fln çekin, yollayın televizyon kanallarına, sonra görürüm ben fişli mi fişsiz mi?

Geri