Almalımıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OguzHan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OguzHan1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
S.a arkadaşlar kafam çok karışık opel astta 1.6 gls araçta bagaj kapağı değişmiş beyaz renk performans jantlar var tramer kayıtsız Screenshot_20180524-210736.webp temiz düzfün bir araç 21bin300 tl ye anlaştık.Sizce bu paraya bu araç alınırmı? Lütfen acil yorumlarınızı bekliyorum

S.a arkadaşlar kafam çok karışık opel astta 1.6 gls araçta bagaj kapağı değişmiş beyaz renk performans jantlar var tramer kayıtsız Ekli dosyayı görüntüle 857 temiz düzfün bir araç 21bin300 tl ye anlaştık.Sizce bu paraya bu araç alınırmı? Lütfen acil yorumlarınızı bekliyorum
Alternatif araçlara bakmanızı tafsiye edebilirim

Doğru piyasası öyle fakat tutulan araç değil tabi ki özel bi ilginiz yoksa, değiştrmeyi düşndğünüzde çok yavaş gider fakat renoult gruplrından temiz olanlara bkablrsnz tabi ki bu bir öneri

Ben kullanıyorum. 97 GLS otomatik hatchback. Memnunum. Km orijinal, temiz ve düzgün bir araç ise o paraya alınabilir elbette. Opelciye göstermeden almayın ama.

Bunlarda km teli bozulur genelde, titreme yapar. Bir de 97 lerin bir kısmında ABS vardır bir kısmında yok, olmalı diye düşünüyorum.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanım amacınızı bilmiyorum ama bu araç oynanmış olabilir. Muayenesi güncel mi? Muayeneden geçeceğiniz zaman sıkıntı yaşamayin sonra.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araç güzel ve diri görünüyor.Bagaj kapağı neden değişmiş onu öğrenmeye çalışın..Eğerki arkadan darbe aldığı içinsen,biraz uzak durmanızı tavsiye edicem..Bagaj kapağı değişecek kadar darbe aldıysa,şasede büyük bir ihtimalle oynama olumuştur..Eğer ki çizik ezik birşey düşümüş falansa,.Ustaya gösterin,eğerki olumlu bir rapor verirse alın derim..Hayırlısı neyse o olsun inş..

Geri