American Sinyal Yapımı (Sürekli yanan ön sinyaller)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thskt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astramın ön sinyallerinin parklarla birlikte sürekli yanmasını (biraz soluk şekilde) ve sinyal verince daha canlı olup sönmesi tarzında bişey yaptırmak istiyorum. Çift duylu sinyal ampulu ile yapılabilir diyorlar. Sizce nasıl ve ne kadara olur bu işlem. Cezası var mı?

Örnek : http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...araclari-osram-cift-duylu-turuncu-ampul/detay

Olmaz diye birşey yok, uğraşıldıktan sonra elbette yapılır ama bana sorarsan arabanın orjinal tesisatını bozma derim.

Peki bu çift duylu ampuller arıza lambası felan yakar mı??

Elektrik sistemine dışarıdan yapılan her türlü müdahale arıza lambasını YAKABİLİR..

ben pek yakıştıramıyorum bu olayi, tavsiye etmiyorum açıkcası.

bmw lere çok yakışıyorda bizimkilere olurmu bilmiyorum

ah şu araba ve eklenti aşkı ve sonsuz masraflar biz bu araba aşkına bir care bulamayacakmıyız yaaa şu olsa bu olsa diye diye hep emek hep emek
bence çok gereksiz bir uğraş olacak gibi geliyor ama inşallah yaparsanız bir sıkıntı yaşamazsınız

eski sklas mercedeslerin görüntüsünü çok güzel yapıyo ama bizimkilerde hiç düşünmedim.yapmak istersen yapılır . tahminim zor bir tesisat değildir.ama arıza vermesi muhtemel

Benim aracımda var foto koyardım ama şu anda yurtdışındayım. Çift duylu ampül aldıktan sonra sinyal kablosu ile parkalara giden kabloyu bağlayıp toprağını yaptıktan sonra çalışıyor. Parklara aldığın zaman yanıyor, sinyal verdiğin zaman daha güçlü yanıyor. Arıza lambası yakmadı, yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ne ampül patladı ki gece-gündüz yanıyor ne de bir sorun oldu. Ben sanayiden ucuzlarından almıştım ampülü çifti 7.5liraya. Aracım 2008 Corsa. Tavsiye ederim. =)

Polis bir şey demiyor mu?Ben onu merak ediyorum benimde çok hoşuma gidiyor :)

Geri