Amerikada üretilen hybrid saturn vectra :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tesadüf gezerken saturn ün sitesine girdim aslında çok kel alaka bir şey arıyordum karşıma bu site çıkdı bir girdim bütün araçlar bildiğimiz opel zaten bilen biliyordur opelin amerikada saturn adında üretildiğini bende biliyordumda bütün modelleri bilmiyordum görmüş oldum..

insignia varken vectranın aura adıyla sitede gösterilmesi ve hybrid modelinin olması ilgincime gitti.. adamlar vectranın hybridini yapmışlar.. aura long diyorlar vectraya sanırım shortuda astra sedan oluyor.. :D

şimdi kafama yatmaya başladı hep derdim astra sedan ne gereği var vectra varken eskiden ama türkiyede vectra long vectra short diye satılsa yada türkçesi uzun vectra kısa vectra diye satılsa satılmazdı farklı adla çıkarmışlarki farklı bir model olarak algılansın bizim halk diye.. bu tamamen benim fikrim tabiki..

http://www.saturn.com/

http://www.saturn.com/aura-hybrid/

ingilterede vauxhall amerikada saturn mu? ne biçim iş yaa

birde dikkatinizi çekdimi bilmiyorum ama vue modeli antara outlook modeli ise fronteranın makyajlanmışı..

USA de Saturn
Ingiltere de Vauxhall
Avustralya da Holden
Avrupa da Opel

dikkatimi çeken üç şey oldu..

1) Hayla Vectranın üretilmesi
2) Vectranın hybridli modeli
3) Fronteranın Yeni kasası..

Ne diyelim amerikalı ağzının tadını biliyor adamlar hayla vectraya fronteraya biniyor :)

ahhhh vectra b makyajlansaydı da hala o olsaydı...

bunlar satış politikası arkadaşlar, Opel İngiltere'ye Vauxhall olmadan girseydi avcunu yalardı, Amerika olayı ise GM'in satış-pazarlama politikasına kalmış...

Amerikada bazı araçlar farklı isimlerde satılıyor. Chicago'da iken Sprinter minübüs görüp, üzerindeki Dodge amblemini görünce baya bir şaşırmıştım :D Astralarda vardı tek tük, ama çok satılmıyordu. Amerika tamamen japon otomobil çılgınlığı içerisinde. 100bin mili aşmış bir Amerikan arabası alacak olursanız çevrenizdekiler hemen "aman sakın ha, japon al amerikan alma" diyorlar. Bu nedenle 2000 dolara Mustang GT (97 idi sanırım) alamadım :D İstediğim fiyatlarda mazda da bulamayınca ayağım yerden kesilsin diye Camry almıştım 300 dolara :D

Amerikada bazı araçlar farklı isimlerde satılıyor. Chicago'da iken Sprinter minübüs görüp, üzerindeki Dodge amblemini görünce baya bir şaşırmıştım :D Astralarda vardı tek tük, ama çok satılmıyordu. Amerika tamamen japon otomobil çılgınlığı içerisinde. 100bin mili aşmış bir Amerikan arabası alacak olursanız çevrenizdekiler hemen "aman sakın ha, japon al amerikan alma" diyorlar. Bu nedenle 2000 dolara Mustang GT (97 idi sanırım) alamadım :D İstediğim fiyatlarda mazda da bulamayınca ayağım yerden kesilsin diye Camry almıştım 300 dolara :D

300 dolar mı........ Allahım sana geliyorummmm.....:D

Geri