amerikan park yapmak

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm abiler yrn inşallah amerikan parklarım olcak.siyaller tek yancak bunu sanayide kaça yaparlar?sinyallerin biraz kısık yanmasını istiyorum bunun için ne yapmam lzm?herhangi arıza ışığı çıkarmı?parklar iptal olcak parkları açtığım zaman sinyaller yancak yardım ederseniz sevinirim

Cem tam anlayamadım ama,yan sinyaller sürekli yanıp sinyal verdiğinde yanıp sönmesi olayımı anlattığın şey yada sinyalleri parklara bağlamak mı??Açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım

Cem tam anlayamadım ama,yan sinyaller sürekli yanıp sinyal verdiğinde yanıp sönmesi olayımı anlattığın şey yada sinyalleri parklara bağlamak mı??Açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım
fardaki sinyaleri bağlamak istiyorum.parkları iptal etcem sadece sinyaller yancak parkları açtığım zaman.

onda birşey yokki kendinde yapabilirsin bende sabitledim çok güzel yanıyor hatta arakadaşım gece aynadan baktığında corvett felan geliyor sanmış şiddetle öneririm tabi çift duylu ampul al ben almadım sinyal verince arka taraf flash lamba gibi sinyal veriyor :D:D

Benim de çok istediğim bir uygulama ama polis abilerden korkuyorum:D

park ampullerini sinyallerin içine taşıdınızmı bi sorun cıkmaz polislerde kalkıp bişey demez:D

Geri