20 May 2018 #1 B BayV VIP Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 274 Tepkime puanı 13 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Arkdaslar bende dokunmatik ekran var bunlarin icine yazilim veya guncelleme veya x birseyi nasil atabiliyoruz torpidonun ordaki kablolarlami
Arkdaslar bende dokunmatik ekran var bunlarin icine yazilim veya guncelleme veya x birseyi nasil atabiliyoruz torpidonun ordaki kablolarlami
20 May 2018 #2 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,113 Tepkime puanı 6,367 Puanları 113 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Aynen hocam güncelleme işlemi oradaki kablolardan yapılıyordur diye tahmin ediyorum veya sd-kart ile.
Aynen hocam güncelleme işlemi oradaki kablolardan yapılıyordur diye tahmin ediyorum veya sd-kart ile.
20 May 2018 Konuyu Başlatan #3 B BayV VIP Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 274 Tepkime puanı 13 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Hasip' Alıntı: Aynen hocam güncelleme işlemi oradaki kablolardan yapılıyordur diye tahmin ediyorum veya sd-kart ile. Genişletmek için tıkla ... Sd card yerini bulamadim icindeymjs sanirim
Hasip' Alıntı: Aynen hocam güncelleme işlemi oradaki kablolardan yapılıyordur diye tahmin ediyorum veya sd-kart ile. Genişletmek için tıkla ... Sd card yerini bulamadim icindeymjs sanirim