angel eye ile ilgili bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boomytr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boomytr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar benim araba 2005 astra h.bütün forumları okudum nerdeyse ama bir türlü anlayamadım ; angel eye far alırken bir takım mı yoksa iki takım mı xenon alıcaz.uzun kısa nasıl hallouyor.orayı anlayamadım.bir yardımcı olursanız sevinirim.

Aslında bunların hepsi farklı şeyler.

1-Eğer angel eye ı orjinal farlarına yaptıracaksan angel halkalarını alıyorsun. Sonra farın içi açılıoyor ve halkalar fara monte ediliyor. Sonra far tekrar kapatılıyor. Pek sağlıklı uygulama değil bence.

2- Angel eye far seti alabilirsin. Bu durumda sana 2 adet (1 takım) yeni far verilir. Bu farlar angel halkalarının yanında mercek de içerir. Yani klasik free form farlar değil merceklidir. Bu farlar için xenon almana gerek yok. Normal ampüllerle de çalışır. Ama piyasada satılan Angel eye far takımları FK-DEPO-JUNYAN vs gibi uzak doğu malı olduğundan mercekleri kalitesizdir. Bu nedenle normal (halojen) ampüllerle kullanırsan aydınlatma perf. düşer. Bu nedenle çoğu kişi angel eye far kiti ile buna uygun xenon kitleri alır (Senin aracın için h7 xenon kit). Ancak yine de mercek kalitesi yüzünden bu aydınlatma da orjinal xenon ayarında olmaz. İlla angel istiyosan bence en iyi çözüm far kitini aldıktan sonra farları açtırıp, far merceğini Valeo vb kaliteli markalar ile değiştirmen. Ha bunları xenonla kullanıcam diyosan da 4100-4300K lık xenonlar en iyi perf. verecektir. Biraz görüntü hoş olsun diyosan da 6000K xenon ları tercih edebilirsin.

ilgilendiğin için sağol kardeş de ben fk marka angel alcaktım.onun mercekleri çok mu kötü yani ben şu an merceksiz farlarda mtec 4750k beyaz ampul kullanıyorum gerçekten çok kötü.o nedenle değiştiricem.ondan da kötü olamaz heralde dimi.

Normal halojen farlarda beyaz ampül görüntü olarak güzel olsa da sizin de bahsettiğiniz gibi görüş çok ama çok düşecektir.

Dediğim gibi illa angel alacağım diyorsanız alıdıktan sonra merceklerini daha kaliteli olanlara değiştirmenizi tavsiye ederim

sağol tavsiyelerin için.o dediğin mercekleri alırsam onları nasıl değiştiricem ki.

merhaba arkadaşlar benim araba 2005 astra h.bütün forumları okudum nerdeyse ama bir türlü anlayamadım ; angel eye far alırken bir takım mı yoksa iki takım mı xenon alıcaz.uzun kısa nasıl hallouyor.orayı anlayamadım.bir yardımcı olursanız sevinirim.
kısalara 1 takım alıcan uzunada alıcaksan 1 takım daha zenon alıcan ;)
uzunlar zenon tavsıye etmem ;)
merceklerı degıseceksen benım yaptıgım uygulamaya göz at;)
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=42953

Son düzenleme:
sağol kardeş gerçekten çok aydınlatıcı oldu o kdar da zor değilmiş.

aydınlatma yeterlı olur ben 1 snedır kullanıyorum hıc elletme mercekleri gerek yok

bugün aldım angel eye. daha deneyemedim gece ama beyaz farlardan ii olduğu kesin.inş bi sorun olmaz.

Geri