Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba.ben bugün depo marka angel eye far aldım yanında kamasonic 8000k xenonla.akşam farı deneme fırsatı buldum ve şöyle bir görüntüyle karşılaştım.üstte mavi bir çizgi oluşuyo.bunun nedeni nedir acaba yoksa bu normal birşey mi ben anlayamadım.yardımcı olursanız çok sevinirim.
ya bugün gittim far ayarı yaptırmaya.adam dedi ki muayene için mi istiyosun ben dedim yok dedi ki zaten geçmez.harbiden geçmez mi bu farlar şimdi muayeneden.geçmiyosa neden???
mercekli bi alet var tepegöz gibi onu farın önüne koyduğunda ufuk çizgisi gibi bir çizgi var farlar ayarladığında o çizgiyle örtüşmesi lazım geliyo merceği dayadığında ışık dağılıyosa geçmez muayeneden
TUVTURK ün ilk zamanlarında merceksiz ve yıkaması olmayan xenon lar geçemiyordu. Ama şimdilerde uygulama biraz daha esnek. Normal farlara (merceksiz) xenon takanlar bile ışık şiddeti ve far ayarı olduğunda hafif kusurlu olarak geçiyor.