angel eye uyarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boomytr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boomytr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben 3 ay önce angel eye aldım sem tuningden.adamlar garantili fln dediler.1 ay önce angellardan birinin bir ampülü bozuldu. seme gittiğimde adam biz uğraşamayız.ben anlamıyorum gibi şeyler söyledi(aslında farı takan da oydu).bende başka bir elektrikçiye gittim.20 tl ye adam sökerim dedi tamponu.15e yaptırdım. dün baktım aynı ampül yine yanmıyor.alıp alacağıma pişman oldum.

Angel alacaklar bir kez daha düşünsün derim.

Öncelikle uyarın için sağol çünkü bizde onlardan düşünüyorduk sen yine iyi istanbuldasın yanlarına gidiyorsun ilgilenmiyorlar biz erzurumdayız demekki hiç tınlamaz bunlar bizi malı alsaydık.

elektronik malzeme nekadar garantisi var deselerde başlarından atmak için kullanıcı hatası diyorlar ve gönderiyorlar

Valla kullanım hatası nasıl oluyor anlamıyorum hemde bi kaç kez üst üste ampül olduğu için ses edemiyorsun adam derki kim bilir hangi yola vurduda patlattı:D

aslında cok sorun yapılcak bir olay da değil angelleri alırken içinden ampulleri cıkmadımı e değiştirirken biraz zaman alıyor ama sorun yapmaya gerek yok

angel eye zaten ampülleri çoğu zaman patlar.
bende şu zamana kadar patlamadı ama yakındır.
xenon far almıştım balastı arızalandı ; yenisi ile değiştirdiler.

angel eye zaten ampülleri çoğu zaman patlar.
bende şu zamana kadar patlamadı ama yakındır.
xenon far almıştım balastı arızalandı ; yenisi ile değiştirdiler.

Konuyu bölüyorum ama bozulan balansı nasıl anlarız benim sağ farım diğerinden geç yanıyor yada hiç yanmıyor kapatıp tekrar açınca yanıyor.Bu nun nedeni ne olabilir 1,5 seneden fazladır kullanıyorum son bir kaç gündür böyle.

ewt arkadaşlar angel eye in bir sorunu daha var bizde taktırdık adamlar far ayarını yapamadı en kısa sürede atacağım görürsünüz biri değişik gösteriyo biri değişik gösteriyo ve sinir oldum birde adamlar uzunları sarı yaptı onada sinir oldum biirde arabada xenon var nebiçim xenon sa artık.

ewt arkadaşlar angel eye in bir sorunu daha var bizde taktırdık adamlar far ayarını yapamadı en kısa sürede atacağım görürsünüz biri değişik gösteriyo biri değişik gösteriyo ve sinir oldum birde adamlar uzunları sarı yaptı onada sinir oldum biirde arabada xenon var nebiçim xenon sa artık.
satılan kıtlerın ampul garantısı yoktur dıkkat edın sadece balasnt garantısı var alırken sorun
uzun ların sari olması avantj yoksa beyaz olursa sellektörun anlasılmaz ben cıkadım beyazları sarı ampullerı taktım ;)
farın usttunde yanı arkasında ayarlar var farı atmana gerek yok ayar olunca duzelır;)

Konuyu bölüyorum ama bozulan balansı nasıl anlarız benim sağ farım diğerinden geç yanıyor yada hiç yanmıyor kapatıp tekrar açınca yanıyor.Bu nun nedeni ne olabilir 1,5 seneden fazladır kullanıyorum son bir kaç gündür böyle.
kış geldı hava sogumaya basladı balanst gec ateşlıyor balansttında sorun var
benım arkadasımınkı 6 ay oldu senın gıbı gec yanıyor tekı balasntını garantıden degısıcez ;)

Geri