Angel Eyes İzmirde nereden alabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Evo1912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evo1912

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar..
Bu sıralar bir angel eyes olaylarına girelim diyoruz. Araç Astra F .. Burdan izmirli arkadaşlarımı sesleniyorum izmirde bana tavsiye edebilceğiniz yerler nereler..ben bir kaç yer dolaştım sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum :D

evrim, 1.sanayi de Serbay Oto var, stadyumun karşısında kalıyor, stadyum önünden geçen caddeye paralel ilk yolda. onun dışında bildiğim 3.sanayide 1001 oto aksesuar var orada da bulabilirsin

meraba bende angel dusunuyorum.fiyatı öğrenınce buraya yazarsanız sevınırım.şimdiden hayırlı olsun..

Angeller güzel duruyor bizim araclarda öğrenebilirseniz sonar ne kadar fiyatı?

f kasa uyan angellerin ortalama fiyatı 350 ile 400 arasında değişiyor !!!

Sadece mercekli astra g far var mı İzmir de ?

evrim, 1.sanayi de Serbay Oto var, stadyumun karşısında kalıyor, stadyum önünden geçen caddeye paralel ilk yolda. onun dışında bildiğim 3.sanayide 1001 oto aksesuar var orada da bulabilirsin

1001 oto akesuar a baktımmm şöle 350 ytl ye iyi bir angel alabilir miyim? bi de 1.sanayide kine bakayım o zaman. 2 ve 3.sanayiyi biliyorumda 1.sanayi dediğin tam olarak nerede stadın? çınarlı mesleğin o taraflarda mı?

1001 oto akesuar a baktımmm şöle 350 ytl ye iyi bir angel alabilir miyim? bi de 1.sanayide kine bakayım o zaman. 2 ve 3.sanayiyi biliyorumda 1.sanayi dediğin tam olarak nerede stadın? çınarlı mesleğin o taraflarda mı?
1. sanayi bornova stadyumun karşısında...

eğer istersen orjinalleri bir arkadaşım angela çevirebiliyor onunla görüşür fiyat alırım...

@Evo1912

Alacaksan sonar al onlarda 350 ytl flndı en son...

çevirme filan yapmam işte sonar alcam ztnde yer bakıyorum..bi de nasıl olur acaba diyorum kafamda :)

Geri