Angel Far Hakkında

MetalMorgue

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar angel far almayı dusunuyorum da okudugum urun bilgilerine gore angel fara xenon taktın mı su geçirme olasılıgı yuksekmis, acaba varmi bu sorunu yasiyan ve çözümü olan ?

çok fazla konu var zaten... angel far ile ilgisi yok olayın.. xenon ampullerin kafası büyük normal ampullerden. dolayısı ile onu takarken far kapağından geçirdiğin yuvayı eğe vs ile genişletmen gerekiyor. ampulu geçirdikten sonra kalan boşluğu silikon ile kapatman gerekir ki su almasın...

Bu konuda başka forumlarda da bilgi istedim ancak kesin bir sonuç alamadım. Far içinde buhar oluşup , halkaların sönmesi yada zayıf yanması ihtimali var mı ? Varsa bu halkalar değiştirilebiliyor mu ?

farların arkasında nem tahliye kapakları var onu açtığında buğu gider

silikonu su geçirmicek şekilde yapılsa dahi buharlaşma oluyormu acaba ?

buğu yapıyor mu diye soruyorsan ben de olmadı 9 ay oldu takalı bolca yağmur da yedi bu kış fazlasıyla.. bi problem yok. umarım da olmaz.. masraf açmasın durdukyere...

buğu yapıyor mu diye soruyorsan ben de olmadı 9 ay oldu takalı bolca yağmur da yedi bu kış fazlasıyla.. bi problem yok. umarım da olmaz.. masraf açmasın durdukyere...
SILIKONUN ıyıyse problem olmaz nem tahlıye kapakları var duy kapaklarında yapışkanlı bant var onlar acıksa sorun olmaz ;)

sanırım önemli olan silikonu dogru yapmak ;)
bu arada markası ne acaba kullandıgınız angel'in ?

Sonar kullanıyorum bende 2 hafta oldu daha ancak taktırmadan önce silikonlatıp 1 gün beklettim taktırdıgımdan beride hergün yağmur yağdı su almadı insallahda almaz.

Sonar kullanıyorum bende 2 hafta oldu daha ancak taktırmadan önce silikonlatıp 1 gün beklettim taktırdıgımdan beride hergün yağmur yağdı su almadı insallahda almaz.

inş. :)

Geri