angel mi siyah zemin farmi ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CoRSa_M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CoRSa_M

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar hepimiz araclarimizi guzellestirmek adina birseyler yapmaya calisiyoruz, ben arabayi aldigim gunden beridir angel far takma dusuncesindeyim fakat gecenlerde dolasirken bu farlari gordum, sizce angel mi, yoksa bu farlardan mi ?? angel takilirsa xenon takmadan birseye yaramayacagini dusunuyorum acikcasi, boylece de maliyeti minimum 500 ytl civarinda oluyor, fakat bu farlari alirsam 230 ytl gibi bir rakam yetiyor, sizin onerileriniz nelerdir, fikirlerinize ihtiyacim var :)

farlarin linki :

http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=11418&k_id=58&kn=Corsa+C+%282000-2006%29

ben biraz farklı bir açıdan bakarak 35 yaş için sade olanı seçmek daha hoş olur diyorum Metin
siyah sade farlar iyi olacaktır :)

:) tesekkur ederim, araba konusunda pek bi 35 yasi yansitmasakta yinede polislerle problem yasamaktan kacan bi tipim :) bu sebeplede banada bu mantikli geliyor :) tesekkurler yorumun icin :)

ben biraz farklı bir açıdan bakarak 35 yaş için sade olanı seçmek daha hoş olur diyorum Metin
siyah sade farlar iyi olacaktır :)

yaş 70, iş bitmiş derler ya seninki de o misal olmuş. tam anlamıyla bitmemiş ama yarısı bitmiş :)

oncelikle bunlara para vermeyi dusunmuyorsundur umarım, cunku bunlar zaten orjinal farların , ölü bölgelerinin boyanmış halidir. yani yansıtma görevi gormeyen yerleri boyamışlar, modifiye edilmiş diye satıyorlar. kendi farlarındada bunu yapabilirsin. aynı yerleri far boyası ıle boyayabılırsın veya boyatabılırsın.

angel eye konusuna gelince, aslına bakarsan cosmo farı sanırım mercekli olan, ancak çok pahalı oldugu ıcın bende dusunuyordum angel eye almayı.
ama bende abartıya kaçmaktan yana biri değilim. yani bmw alamıyorum, bmw farı gibi önümde halkalar yansın istemiyorum ( yanlış anlaşılmasın taktıranlar tarafından ). angel eye takılı corsaları begeniyorum ama kendi aracıma yakıştırmıyorum dogrusu. o yuzden bende orjinal farları kullanıyorum. belki bir gun içine mercek montajı yaptırıp , kalan kısımları komple siyaha boyatabılırım. boylece angel halkaları olmamış olur.

çok çirkin sakın alma 35 yaş neki daha gençsin dur bakam =))))
çok apaç modeli duruor sakın ıyk =))
angel 10 numara olur ya xenon dediğin nkei 180 ytl ye bile bulunablior

melihin dediği gibi bu farlar orjinal farlarınla aynı ve sanırım senin aracının rengide griydi. Bende angel taktırmayı düşünüyorum ama sanırım ben krom tabanlı taktıracağım çünkü siyağa göre çok daha orjinal duruyor. Aslında angelın en güzel olayı xenon olması ve bu gece sürüşleri için çok önemli aslında çok pahalı olmasa cosmonun merçeklisi en güzeli ama o para biraz fazla. Bence angel taktır ve iyi bir zenon biraz maliyetli ama hoş ve iyi birşey.

Ahmet Altınçubuk

saglıklı fıkırlerınız icin tesekkürler arkadaslar, benim arac beyaz, tamponlar siyah, tampon boyatmayı hıcmıhıc düsünmedigimden siyah zeminli bu farlarla bir bütünlük saglar diye düsünmüstüm acıkcası, angel+xenon fikri cogunlukta, sanırım bir müddet daha bekleyerek bunu gerceklestirecegim :)

xenon fiyatları su anda 150 liraya kadar dusmus durumda hemde sıfır 2 yıl garantılı. o konuda sorun yasamazsın. angel eger soruyorsan 2. elleri oluyor arada. takip etmelisin. bu arada su anki farına xenon kit almak gibi bir olay yapma. biz aynı hataya dustuk. xenon aldık, simdi angel geçmeyi dusunuyoruz ancak angellerın ampulu H1 , bizim stok olan farların H7. bu yuzden de xenon kitini cope atamayacagıma gore , boyle idare ediyoruz.

tesekkürler Melih, zaten mercegi olmayan fara xenon takmanın hicbir mantıgı yok benim icinde, angel farlar aksarayda 300 ytl 6 taksit hemde, fiyat makul, hem sonra hemde junyan var ellerinde hangisini istersen onu taktırıyorsun, biraz daha bekleyip güzel birseyler yaparım yaz sezonu acılmadan insallah :)

valla uygun evet 300 lira uygun. ayrıca farın camını çıkarıp bugu onleyıcıyı guzelce sıkıp oyle kapatıp ıyıce slıkonlayıp bırakmak bence en mantıklı iş olur. garantı olur en azından.

Geri