angel zenon corsa

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
angel ve zenon yaptırsam kaca cıkar bana ? bilen varmı

abi angel yaptırca nda komple mi yoksa neon halkalar takıp mı yaptırcan eğer neon halkadan yaptırcaksan 200ytl yaptırdım ben xenon fiyatları istanbulda biraz makul buraya göre şöyle iyi bir xenon sistemi 400 ytl-500 ytl arası olur 300 e bile bulabilirsin ama onu istanbulda yaşayan üyeler daha iyi bilirler

ne kadar olduğunu bilmiyorum ama. Serviste yaptırmazsan aracın garantisi ölüyor. Muğla bayii bana böyle söyledi. Servis fiyatlarıda uçukmuş bildiğim kadarı ile...

Farı açıp da takabilirsin veya anlayan birine taktırırsın ya da Fk veya Sonar gibi markaların angelli farlarından alabilirsin ...

Ama nerde yaptırırsan yaptır,geçici de olsa farlarında buharlanma az da olsa olacaktır.Bunun için enteresan bir madde var kimyasal ve jel şeklinde.Henüz kimse tarafından uygulanmıyor.Bu şekilde yaptırırsan buharlanma olmaz.Angel için açılan farların kapatılması çok titiz bir işçilik ister.

Ayrıca servislerde angel yaptıramazsın.Ama servis danışmanlarının yönlendirmeleriyle (ki istanbul için odak ve balkan gibi bayiler farlarını söktürüp yeşilköy ve floryadaki bazı tuning ile ilgilenen yerlere gönderirler) dışarda yaptırıp,angel takılan farların montajını yine serviste yaparlar.Sen de ekstra paralar vermek zorunda kalırsın.Serviste angel yapılmaz yani.

Serviste zenon yaptırabilirsin,garantin bozulmaz ve 2 yıl da garanti verilir takılan kit için.Ama dışarda yaptırırsan elektirik aksamıyla ilgili garantiyi yersin...

Bir de şu var ki,dışarıda 8000kelvin kitler için 400-500 ytl para verecekken,serviste 5000kelvin zenon kit'e bile 2 katı para verirsin.

(Ben sana söylüyoum laf aramızda,serviste 600'e taktırırsın zenon'u,ama pazarlık yap :))

Biraz bekle,araba epey satılmaya başladı,forumda bile sayılarımız artıyor,dışarda da her gün görür oldum arabayı.Yakında tam istediğin gibi farlar çıkar piyasaya,(stoplar,farlar...)araba tuninge uygun zaten,sadece farı değiştirip suya sabuna dokunmadan istediğini elde edersin...

valla benimde içimde bir tuning yatıyor ama orjinalliğide seven birisiyim. Arada derede kaldım. Gerçi arada kalmayıp tuning seçsem şimdi parada yok.:D

Geri