angel....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Natsukai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Natsukai

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.. otoparkta park halinde arabama çarptılar ve neyseki telefonunu bırakmış çarpan.. neyse asıl konu şuu

sol angel farın camı sıyrılmış durumda.. cam değişebiliyormu_?

yoksa angel takımı koplemi değişecek_?

cam bulsan bile yapıstırınca çok sorun yaşarsın. içine su girer buğu yapar falan... en iyisi yenisini almak...

Yeni Cam Bulabilirsen İyi Bir İşçilikle Camı Takabilirsin yerine Çokta Problem olacagını Sanmıyorum.ama cam bulmak zor olur gibime Geliyor.Tek Angel Bulabilirsen Komple Değiştir.Kırık olanıda Yedek Parça Yaparsın ;) ;)

bende stopu kırmıştım bulması imkansız gibi tek olanı.mecbur çifti değiştirdik.bu arada numarayı bırakan kişiyi bulunca ilk önce çok teşekkür et yaptığı insanlıktan dolayı

AWI Reaffirms R

A news of lined valve China manufacuter receive from net:Australian Wool Innovation (AWI) has reaffirmed its policy of conducting the necessary research and development to enable the broader wool industry to meet its commitment with wool apparel international retailers.The China lined valve www.corrosion-resistant-valves.com/corrosion-resistant-pipe-fitting.html hope to all ok.

istanbulda yapan bir yer biliyordum ama unuttum bir iki kişiye sorayım çözüm bulamadıysanız yerini öğrenince sölerim...

Iyi bir fiberciler stop ve farcilar yapar ellerinde ikinci el uygun bir cami keserek monte edebiliyorlar ankarada olsan yardimci olurdum....

Geri