Ankara Çiftlik hemzemin geçite dikkat!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lz53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lz53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bu gün çiftlik hemzemin geçitten geçerken polis durdurdu. Aracımda bulunan 2 numara cam filmi için (araç üzerinde değişiklik yapıldığı gerelçesiyle) ceza yazdı uyarı cezası bide :S 130 tl cik! Filmi olan arkadaşlar dikkatli olun... Polis ruhsata işli olması gerektiğini söyledi. Ama bi mazeret göstermek gerekli olduğunu söyledi. (ne kadar doğru bilemem) Bu filmi ruhsata işleten var mı ? Nasıl bi yol izlememiz lazım? TEŞEKKÜRLER!

Alla alla geçmiş olsun ruhsata işleniyormu filmli cam diye ?

Sağolun.Anladığım kadarıyla bi mazeretiniz varsa, sağlık sorunu gibi işletilebiliyo dedi...

cam filmine taktilar bu ara .. butce ye para lazim. yakında ne cıkaracaklar bilinmezz

mazeretinde olsa yazıyolar ben eşim emziriyo diye yaptırmıştım ona bile yazdılar hikaye yani

Şöyle bi durum ortaya çıkıyor. Ya filmli dolaşmayacaksın, ya orj. renkli cam takacaksın ya da trafiğin yavaş aktığı ve polislerin olduğu kavşaklardan uzak duracaksın.Şu da yapılabilir dur ihtarına uymayıp basıp gidecksin %99 peşine düşmezler. Ben durmasam ki pozisyon durmamaya musaitti görmedim duymadım ayağına yatıp basıp gitseydim eminim ceza yemezdim.Nasıl olsa durdurulacak araba çok. Dürüstlük işe yaramıyor. :)

filmi ruhsata işletebiliyorsunuz ama baya zahmetli bir iş. Öncelikle heyet raporu gerekiyor(örneğin güneşe karşı alerjiniz vardır onun için heyet raporu alırsınız) daha sonra ruhsata o sayede işletebiliyorsunuz diye biliyorum tabi bunun dışında başka birşey gereklimi tam emin değilim ama heyet raporu şart:)

işletilebilir ama kim uğraşacak o işlerle ve şimdiye kadarda uygulayanı görmedim

tamam xzenonlar gitti, filmleride sökelim oldu, koltuklarıda çıkaralımmı acaba onada ceza yazmaya başlarlar artık, nasılsa buluyolar bahane.

Geri