Ankara dan Herkeze Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Madbora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Madbora

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugün çok sevdiğim kardeşim ve müşterim Batuhan ın bahsetmesi üzerine siteye üye oldum
2004 yılından beri Ankara Opel Reis de satış danışmanıyım 2001 model Astra G Elegance AT aracım var herkeze iyi forumlar

Ynt: Ankara dan Herkeze Selamlar

hoş geldiniz bora bey. ben siparişi kübra hn. açtırıp o ayrılınca ahmet bey'den teslim almıştım aracı. siyah astra sport. ( yaklaşık 3 hafta gecikmeli olarak ve ne kauçuk paspas ne de karter koruma hediyesi olmadan )  sizinle de konuşmuştuk bir iki kez. aramızda bir tana de astra g olmuş oldu.

bora hosgeldın aramıza .halıl abıyle beraber vermıstık sıparısıde 4 hafta geciken ve gelmeyen beyaz astra sonradan ıptal olan  :) eren ın musterısıydım bende senınle de muhabbet etmıstık.aramıza tekrardan hosgeldın keyıflı formlar

hoşgeldiniz bora bey

Hoşgeldiniz sn. Bora
Keyifli forumlar diliyorum...

hllb link' Alıntı:
hoş geldiniz bora bey. ben siparişi kübra hn. açtırıp o ayrılınca ahmet bey'den teslim almıştım aracı. siyah astra sport. ( yaklaşık 3 hafta gecikmeli olarak ve ne kauçuk paspas ne de karter koruma hediyesi olmadan )  sizinle de konuşmuştuk bir iki kez. aramızda bir tana de astra g olmuş oldu.

hatırladım sizi selamlar

yaramaz06 link' Alıntı:
bora hosgeldın aramıza .halıl abıyle beraber vermıstık sıparısıde 4 hafta geciken ve gelmeyen beyaz astra sonradan ıptal olan  :) eren ın musterısıydım bende senınle de muhabbet etmıstık.aramıza tekrardan hosgeldın keyıflı formlar

selamlar sizide hatırladım sanırım hem yüzyüze hemde telefondada konuşmuştuk, Eren çok iyi bi arkadaşımız tam acemilik dönemlerine rast geldi sanırım araç alım aşamanız neyse yeni aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın

forumumuza hoş geldiniz.

Bora Bey,

Foruma hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar.

Geri