ankara finspeed e vectra a kasa angel eyes taktıran gt yi arıyorum !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkadaslar gecenlerde balgattaki finspeed e a kasa angel geldimi diye sormaya gittigimde san eseri benim arabanın aynısına angel takmıslar kontrol ediyoalrdı sahibini bulamadım ama opelim.net sticker ı vardı herkes tanımasada yöneticilerin tanıyabiliyecegini düşünüyorum o kişi ye bi kaç sey sormam lazım kısmetse bende bu cuamartesi taktırıcagım yalnız almanyada 270 ytl ye denk gelen far burda 490 fiyatını verdiler gerci pazarlıkla ugrasmadım ama ordan kaça alırım yardımcı olabilecek biri varmı

o gt sahibinide bu yüzden arıyorum :)
bana yardımcı olup bi sevaba girse hiç fena olmaz:alkis:

26042112312244142.webp

ilgin için teşekkür ederim kendisine özelden mesaj attım insallah odur

istanbuldan ankarayıda idare ediyosun helal :)

benım ev finspeedin karsısında.genelde orayı gozluyorum:Dforumdan bır astracı arkadaslada tanısmıstık...

ne zaman gittin kaşla göz arası :):)

selam arkadaslar gecenlerde balgattaki finspeed e a kasa angel geldimi diye sormaya gittigimde san eseri benim arabanın aynısına angel takmıslar kontrol ediyoalrdı sahibini bulamadım ama opelim.net sticker ı vardı herkes tanımasada yöneticilerin tanıyabiliyecegini düşünüyorum o kişi ye bi kaç sey sormam lazım kısmetse bende bu cuamartesi taktırıcagım yalnız almanyada 270 ytl ye denk gelen far burda 490 fiyatını verdiler gerci pazarlıkla ugrasmadım ama ordan kaça alırım yardımcı olabilecek biri varmı

o gt sahibinide bu yüzden arıyorum :)
bana yardımcı olup bi sevaba girse hiç fena olmaz:alkis:

Ekli dosyayı görüntüle 1414

fiyata gelince fk angel farlar+arka stoplar+xenon far 8000k =1100 ytl/10 taksit

Geri