Ankara'da Far Tuning

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kgb2041

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba :)
Arkadaşlar,bir alışveriş sitesinde dolanırken bu resimleri gördüm,istanbul'da bu işi yapan bir yer..Bu temizlikte ve güzellikte Ankara'da tavsiye edeceğiniz yerler var mı??
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :D

70339146.jpg

80650783.jpg

41947162.jpg

24860875.jpg

29534624.jpg

bence astra h lar için devil eyes farları bekle çok basit gözüküo bunlar bence..

şahinde bile gördüm bu kadar özentilik olmas bence hiç yaptırma

bence astra h lar için devil eyes farları bekle çok basit gözüküo bunlar bence..

devil eyes farları bekle derken? piyasaya yeni mi çıkacak? resim falan var mı

forumda bi arkada$ımız almı$ ankarada cancan otodan astra g için , illaki h için de çıkar yakında , hem mercekli falan çok daha güzel. bana da çok özenti i$i gelio basit yani , ama bu benim ki$isel fikrim tabiki..

Cancan oto yapıyo bunları ama bende yaptırma derim. Farın dışından yapıldığı için temiz işçileğe pek gerek yok bunlarda. Çift taraflı bantla istediğin yere yapıştırıp parklara bağlıyorlar.

Farların içine de konuyor ama bence tam anlamıyla apaçi tuning :), hiç bulaşma, devil eyes ı bekleyebilirsein, ama astra h için angel bile 3 sene sonra çıktığına göre devil eyes için de uzun süre bekleyebilirsin

ankarada yapan yerler var ama arkadaslarin da dedigi gibi bence hic yaptirma :)

ankarada yapan yerler var ama arkadaslarin da dedigi gibi bence hic yaptirma :)

peki sonunda vazgeçirdiniz beni :D:D hiç olmazsa far kararttırayım yoksa koyu renk astra üzerinde güzel durmuyo 2007 den sonraki astra farları :) far karartma konusunda tavsiyeleriniz var mı mekan olarak??*

Bence ondan da vazgeç :D Far karartma olayını filme yapıyorlar. Far ısındıkça filmi çıkartmak imkansızlaşıyor. Sonra taş falan geldiğinde film soyuluyor ama çıkmıyor. Arkadaşın başına geldi. Rezil görünüyor.

Onun yerine makyajsız kasaların siyah tabanlı farlarını alın.

Geri