Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce aldığım '' TEOS '' marka organik antifrizi araçta ki tüm suyu boşaltarak kendim koydum. Fakat %50 su %50 antifriz diyordu internette pek çok kişi. Bende buna dayanarak bu şekilde koydum. Geçen günlerde ölçtürmeye gittiğimde hüsranla karşılaştım bi dükkan da -10 bi dükkanda da -8 çıktı. Sanayide ki arkadaşım da bana aynen şunu söyledi :
+Sen bunu yanlış koymuşsun tüm suyu boşaltıp sadece komple antifriz koyacaksın dedi.
Sanayide -10 çıkan antifrizi yanına derece koyarak buzdolabına koyup akşama kadar beklettim. -28 i gördü buzluk antifriz hala donmamıştı.
Bu arada aldığım antifriz -40C iddia ediyordu.
Acaba gerçekten de arabaya suyla karıştırıp koyduğum için mi derecesi düştü ?
Bu arada acilen antifriz önerilerinizi de bekliyorum tekrardan değiştireceğim suyu.
Birde arabama hiç su koymadan antifriz koyacaksam aracım kaç litre antifriz alır?
+Sen bunu yanlış koymuşsun tüm suyu boşaltıp sadece komple antifriz koyacaksın dedi.
Sanayide -10 çıkan antifrizi yanına derece koyarak buzdolabına koyup akşama kadar beklettim. -28 i gördü buzluk antifriz hala donmamıştı.
Bu arada aldığım antifriz -40C iddia ediyordu.
Acaba gerçekten de arabaya suyla karıştırıp koyduğum için mi derecesi düştü ?
Bu arada acilen antifriz önerilerinizi de bekliyorum tekrardan değiştireceğim suyu.

Birde arabama hiç su koymadan antifriz koyacaksam aracım kaç litre antifriz alır?

Son düzenleme: