antifrize sonrası kaçak

muammer yaşar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar antifrize sonrası araç su daha doğrusu antifrize eksiltmeye başlamıştı sabah kaputu açıp incelediğimde termostat a giren ince hortumun bağlantı noktasından kaçırdığını gördüm her elimi sürmemde elime bir damla antifrize geliyor kelepçeyi dibe doğru iyice yanaştım ama aynı şekilde kaçırıyor çözüm olarak önerilere açığım hortum değişimi ilemi çözülür farlı bi uygulamamı gerekir parça no 90 529977 hortumu bulamadım buralarda.
kaçağa konu olan yer resimde kırmızı daire içindeki bölüm.

Ekli dosyalar

• mangueira.webp
    mangueira.webp
    41.5 KB · Görüntüleme: 23
  • 00266145.webp
    00266145.webp
    50.3 KB · Görüntüleme: 20
Hortumun ucunun genişlemesinden kaynaklanan bir sorun ise; hortumun ucunu (yeterli uzunluğu varsa) 1 cm kadar keserek yeniden bağlayıp, sorun giderilebilir.

O hortum uzun yıllar kullanıldığı için zaten gevremiştir. Hortumu yenilemen inan daha ucuza mal olur.

O hortum uzun yıllar kullanıldığı için zaten gevremiştir. Hortumu yenilemen inan daha ucuza mal olur.

Savaş abi bende senin gibi düşünüyorum bide ben aracıma orjinal parça takmaya özen gösteriyorum imkanlar dahilinde ancak hortumu bulamadım,
20 tl gibi fiyatı var yetkili serviste ancak parça yok ankarada tanıdık bulabileceğin bir yer varsa alabilirim savaş abi.

Profilinde İstanbul yazıyor, orada bulamazsan başka yerleri arama. Sanayideki Opel parçacılarına bak, kaliteli yan sanayi hortum işini görür.

kelepçe payı varsa 1 tane daha kelepçe ile sıkabilirsin bence..

Profilinde İstanbul yazıyor, orada bulamazsan başka yerleri arama. Sanayideki Opel parçacılarına bak, kaliteli yan sanayi hortum işini görür.

Hafta sonu bi bakacağım sanayiye şimdilik telefon ile yetkili servislere sordum ancak yok

Geri