Araba Secim konusunda yardimlarinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Battor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Battor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar
Bende 2006 model astra h var bunu satip yerine astra j alicam.2 arac buldum sizden yorumlarinizi bekliyorum.1 arac 2013 model 35000 km 1.6 edition brc lpgli arac 45000 tl digeri ise 2013 model 67000km 1.4t enjoj active zavoli lpgli 46500 tl.her ikiside temiz boyasiz.Kulakdan dolma almis oldugum bilgileerde 1.6 icin araba gitmez hantal bayirlir vs.duyumlar dogrumudur.1.4 t fazla bisey duymadim.Bu konuda yarsimlarinizi bekliyorum.Tesekkurler.

Performans beklentiniz nedir? 1,6 litre atmosferik standart bir motor. Sizin h kasa benzinliyse aynı motor yani. Ancak j kasa biraz daha ağır h kasaya göre. Bu da haliyle performans kaybı demek oluyor.

1,4 turbo olan ise performans olarak sorunsuz gibi görünsede gitmek için yakmanız gerekiyor. Yani yakıt biraz yüksek kalabilir.

İki araçta lpg'li ve turbo olanda sorun çıkarma olasılığı daha yüksek. Ayrıca km ve fiyat farkıda düşünülürse, ben 1,6 lt atmosferik olanı tercih ederdim.

turbo olsun fazla yaksın bence :)

Birde satmak istedigim zaman hangisi daha cabuk satilir.Hangisi daha fazla tercih ediliyor.

ben antalyada yollarda hep 1.4t görüyorum. araç alım satım sitelerine bakın hangisinin ilanı az ise ya çabuk satılıyordur yada memnun kalıp satan sayısı azdır.

1.4t eğer lpg sorunsuz ise kesinlikle atmosferik 1.6 dan daha iyidir. bu yaz aydın didim nazilli Karamürsel Kocaeli bölgesinde dolaştım hep 1.4 t gördüm.kullananlar da genel olarak memnun. 1.6 motor zaten opelin genel olarak kullandığı bir motor yani yeni değil. onunla ilgili performans ölçümleri genel olarak aynıdır. evet diğer özellikle japon 1.6 larına göre biraz geride gibi duruyor bence bunun 1. nedeni araçlarımızın ağırlığı.. dizel de düşünülebilir..

1.6 115ps ama pedala basıyorsun kimse cevap vermiyor. bendede şuan bir tane 2008 astra h 1.6 var. araba çok güzel ama hantal.

1.4 turboyu tercih edin. Her açıdan daha iyi bir motor.
Ama LPG sistemini kontrol ettirin. Montaj hatası vs varsa bezdirir.

evet lpg sistemini elden geçirip kontrol ettirin. eğer bir hata varsa canından bezdirir adamı.

Sagolun arkadaslar 1.4 t aldim.Zavoli gaz sisteme var gidip kontol ettiriyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri