Arabami çizmişler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BY_Corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Pazar günü eşimle biryerlere gitmek için arabaya biniyordum.Birden farkettimki arabanın sol arka köşesini çizdirmişler.tahminen arkamdaki park yerinden çıkmaya çalışan araç taktırdı ve ve tamponun köşesini bu hale getirdi.Kızdığım ise insan bir kart ,bir telefon no. bırakır özür diler, benim arabam zaten kaskolu, AutoKing de ücretsiz yaptıracagım ben hasarı ama bu duyarsızlık, burakıp kaçma zihniyeti insanı üzüyor :( Tek sevindirici tarafı ise, hasar sadece tamponda, daha kolay halledilebilecek...

img1435ph2.jpg

img1436uo3.jpg

img1437gg7.jpg

Geçmiş olsun, bu konuda tamamen size katılıyorum. Yani bir iş yapıyorsun adam ol da arkasında dur yani. Böyle davranışlar bize hiç yakışmıyor. İnsanlık hali çizmiş olabilir çıkarken. Adamı öldürceksin sanki çizdi diye, kaçıp gidiyor umarsızca. Siz de artık arabaya sticker yapıştırın "Adam olan çarpsın!" diye.

Bu Konuda Bende katiliorum sana hatta bu sekilde yapip kacanlar arabalari cizenlerin cezasi direk İDAMLİK cok kızıyorum :mad:

bu tarz kişiler akıllı zannederler kendini...

ama ne kadar ahmak olduklarından haberleri yok!!!

park ettikten sonra ön ve arkadaki araçların plakalarına bakın babam hep bakarda!!!

yazık gerçekten insanlar böyle işte.bu arada autoking sizdedemi var abi burdada var ama 10cm yi geçen boyayı yapmıyorlar cepten istiyorlar...

geçmiş olsun...

geçmiş olsun şükür çok bişiy yok + renkten sorun yaşamazsın kolayca hallolur ya benimkini çizseler baştan başa boyanır valla.

bu tip olayları malesef yaşıyoruz. bende birinin araçına çarptım karlı havada adam yoktu kartımı ordaki esnafa verdim verin diye neyse adam 15 gün sonra aradı sen benim araca vurmuşsun ben şimdi servisteyim hasar 300 ytl demezmi oha dedim en fazla 50 ytl ön tampona kendi bi demir koruma yaptırmış o egildi sadece gittim ben dedim 25 ytl veririm sen hatalı park yapmıştın yok desede 25 ytl verdim çıktım bazen böyle şeylerde oluyor yani..

Geri