Arabamı Dövdüler

sarizeybek1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
geçen hafta sonu konya ya ziyarete gitmiştim.Kapının önüne arabayı koydum önünde de kayanpeder va bacanağın arabası.Koyduğumuz yer de baştan beğenmemiştim.Yarımsaat sonra kavga var diye balkona çıktık.Sanrırım akz olmuş 2-3 aile 1 kişiyi iyi dövmüşler.Dayak yiyen eleman arkadaşlarını aradı arakdaşlarının geldiğni görünce sopayı çekip kavgaya koştu.Karşıdakilerde eline tuğla aldı.Dayan yiyen şahıs gel gel diye benim arabayı dövdü.Aşağı indim savaş meydanı ordan zorda olsa arabayı kurtardım.Alahtan rüzgarlığa vurmuş.Biraz boyası çıkmış rüzgarlığın farı kırılmış.Ya karşısındaki tuğlayaı ona fırlatsaydı? Kayınpeder de nasibini aldı.Adam iki elinde tuğlayla koşarken ayağı takılmış düşmeyim diye tuğlayla arabanın üstüne düşmüş bagaj yanı kesildi vs.Bu konya bana yaramadı arabamı dövdüler

Çok geçmiş olsun, iki arada bir derede kaldınız yani. Baştada beğenmediğini ifade etmişsin sanki olacakları biliyormuşsun gibi. Olan araçlarınıza olmuş. Tekrar geçmiş olsun...

geçmiş olsun. annem bosuna demiyor. ben o kadar parayı kapının önüne koyamam diye :D:D:D tekrar geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun umarım kaskon vardır
bilmiyorumda sakınan göze çöp batıyor bende halı saha maçına gittiğimde aracımı park yaparken 3-4 yeri beğenmedim en son köşe bucak bi yere bırakayım dedim birde ne göreyim tam dibine bir kamyon yanaştı ve yandaki tamirde olan binadan molozları yüklediler maçtan da ayrılamadım tam 1 parmak toz olmuştu

kaskom da yok gardaş.böyle bir olaya kızdım ama sonradan nalattığım zaman arkadaşlara çok komik geliyor.artık espri oldu arbanı döverim.Birde şikayetçi olabilecek ortam yoktu ki 10-15 kişi birbirine giriyor.bir de ortada kadın bağırması.Biz kendimize bişey olmadığına şükür ettik.Zaten bu arabanın başına gelmeyen kalmadı alalı 1 yıl oldu ama.Onları da sizle paylaşacağım ilerde.

Geçmiş olsun .Siz ucuz atlatmışsınız diyeyim.
Ben bir düğün alayında dövülen araba gördüm tarifi mümkün değil. Takla atmış olsaydı kaportyacı işin içinden daha rahat çıkardı herhalde.;)

Geçmiş olsun. İyi yine kaçırmayı başarmışsın o hengamede arabayı.

Geri