Araç gaz yememesi

furkansahin95

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Merhaba, foruma yeni katıldım, aracım 2003 model g kasa 1.6otomatik astra, yolda giderken bazen araç çok bağırmaya başlıyor devir istediğim kadar yükselmiyor resmen gitmiyor,bunu düz yoldada yapıyor yokuştada, kontağı kapatıp açtığımda genelde sorun düzeliyor, benzinde de denedim, lpg de de denedim sonuç aynı, servise götürdüğümde haliyle test sürüşü esnasında sorun olmadığı için teşhis koyulamıyor

egr ya da boğaz kelebeği olabilir temizlet

Merhaba, foruma yeni katıldım, aracım 2003 model g kasa 1.6otomatik astra, yolda giderken bazen araç çok bağırmaya başlıyor devir istediğim kadar yükselmiyor resmen gitmiyor,bunu düz yoldada yapıyor yokuştada, kontağı kapatıp açtığımda genelde sorun düzeliyor, benzinde de denedim, lpg de de denedim sonuç aynı, servise götürdüğümde haliyle test sürüşü esnasında sorun olmadığı için

Kardesim Selamun Aleykum.

Ayni arac ayni problem bende de var. Benim de aracim otomatik. Ben de daha cozum bulamadim. Arastiriyorum. Zannediyorum motor kendini korumaya aliyor. Bu problem ciktigi anda otomatik vites kolunun tum isiklari yaniyor. Yani P - R - N - D modlarinin ve kar modunun isiklari yanik kaliyor ve tabiki anahtarli olan ariza lambasi da yaniyor. Araci stop edip yeniden calistirtigimda duzeliyor.

Yalniz birsey dikkatimi cekti. Arac sicak havalarda yani yazin bu problemi hic yapmadi. Ne zamanki yagmur yagdi o zaman hemen yapti.

Furkan kardesim eger bi cozum bulursan, bu basliktan beni de bilgilendirirsen cok sevinirim.

Kardesim Selamun Aleykum.

Ayni arac ayni problem bende de var. Benim de aracim otomatik. Ben de daha cozum bulamadim. Arastiriyorum. Zannediyorum motor kendini korumaya aliyor. Bu problem ciktigi anda otomatik vites kolunun tum isiklari yaniyor. Yani P - R - N - D modlarinin ve kar modunun isiklari yanik kaliyor ve tabiki anahtarli olan ariza lambasi da yaniyor. Araci stop edip yeniden calistirtigimda duzeliyor.

Yalniz birsey dikkatimi cekti. Arac sicak havalarda yani yazin bu problemi hic yapmadi. Ne zamanki yagmur yagdi o zaman hemen yapti.

Furkan kardesim eger bi cozum bulursan, bu basliktan beni de bilgilendirirsen cok sevinirim.
Hocam araç bir süre sonra şanzımandan yağ kaçırmaya başladı, sanayiye giderken yolda kaldım, araç yüksek viteste kalmış bu yüzden bağırıyor, sonra biz o şekilde zorlayınca yağ kaçırmaya başladı, şuan şanzıman revizyona girdi 65000 civarı masraf var

Geri