Merhaba şu sıralar araç için hava temizleyici almak istiyorum bu iki ürünü buldum aranızda bunları yada bunlardan farklı olarak kullandığı ürün varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Uv lamba olması önemli maks. 600 tl civarı bütçe ayırabilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlerde kullanılanla mantık aynı ortamdaki hava kalitesini yükseltmek uv lambada virüs ve bakterileri öldürüyor. uv lamba açıkta olmadığı içinde araçta güneşin bıraktığı eski etkisini bırakmıyor.Bunların kullanım amacı nedir?neden gerek duydunuz?
teşekkürler bilgi için. peki 3-4 ayda bir yada yılda 2 kez klima temizleyici sprey bombalar var onlardan kullanmak aynı etikiyi yapmaz mı? ben genelde o ürünleri kullanıyorum küf ve bakterileri öldürdüğü için. hem de klimadan toz kokusu gibi kokular gelmiyor.Evlerde kullanılanla mantık aynı ortamdaki hava kalitesini yükseltmek uv lambada virüs ve bakterileri öldürüyor. uv lamba açıkta olmadığı içinde araçta güneşin bıraktığı eski etkisini bırakmıyor.
Aynı etkiyi yapmaz o klima sistemindeki temizler fakat covid virüsü aracın içine sonradan girerse yada klima spreyleri virüse karşı etkisizse işe yaramazlar. Osramınki uva olduğundan orda etkisizmiş fakirde uvc lamba var virüsler içinde etkili.teşekkürler bilgi için. peki 3-4 ayda bir yada yılda 2 kez klima temizleyici sprey bombalar var onlardan kullanmak aynı etikiyi yapmaz mı? ben genelde o ürünleri kullanıyorum küf ve bakterileri öldürdüğü için. hem de klimadan toz kokusu gibi kokular gelmiyor.
Mercedeste e sersinde kullanıyoruz orjinalini tabi onun kadar verimli olmayacağı kes ama hiç yoktanda iyidir. Uzun süre şehir içinde kulanıncada hava kalitesi düşüyor sirkilasyonu kapayıncada içeriye yanmamış benzin ve lpg kokusu doluyor.Hocam bu temizleyiciler artık bir çok lüx araca konmaya başladı. Parfüm takılacak yerler bile var. Bence yakında D ve C segmente inecek. Küçük bebeği olanlar, büyük şehirlerde cam açamayanlar, araca sürekli kendisinden farklı kişilerle binenler ve klima sürekli açık yaşamak zorunda olanlar için bence çok ideal.