Araç içi neon aydınlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: Araç içi neon aydınlatma

Emrah64' Alıntı:
Arkadaşlar bu ürün nasıl sizce bizim işimize yarar mı apaçi işi olmamak şartıyla küçük dokunuşlarla araç içine daha hoş bir hava katabilirmiyiz ?

https://www.x-tremetuning.com/arac-ici-torpido-ledi-ip-neon-ip-led/

Vites altı ve kapı kolu led uygulaması bence yeterli. Daha hoş duruyor. Bu ürün dediğiniz gibi apaçi işi. Şahsen ürünü bedava verseler alıp uygulamam.

Bencede biraz abarti durur diye dusunuyorum arkdasinda dedigi gibi vites alti ve kapi kollari yeterli olacaktir buna ek kapi esigi aydinlatmalari olabilir sahsi dusuncem tabi :)

Qfflline' Alıntı:
Bencede biraz abarti durur diye dusunuyorum arkdasinda dedigi gibi vites alti ve kapi kollari yeterli olacaktir buna ek kapi esigi aydinlatmalari olabilir sahsi dusuncem tabi :)

Çok haklısınız kapı eşiği aydınlatmayı unuttum.   :(

Emrah64' Alıntı:
Arkadaşlar bu ürün nasıl sizce bizim işimize yarar mı apaçi işi olmamak şartıyla küçük dokunuşlarla araç içine daha hoş bir hava katabilirmiyiz ?

https://www.x-tremetuning.com/arac-ici-torpido-ledi-ip-neon-ip-led/

Bence hiç gerek yok Emrah. Arkadaşların da dediği gibi kapı kolu ve vites altı ledler tam tadında. Ek olarak ayak altlarına olabilir. Başka da gerekmez bence.  :)

Bu ürün bende var. 1 yıl kadar önce aldım ama uygulamadım.

Yalnız şunu belirteyim ki ürün aydınlatmak amaçlı değil dekor amaçlı. Yani fotoğraflarda öyle bildiğimiz ışık gibi görünüyor ama öyle değil. Sadece dekor sadece kendini gösteren (etrafı aydınlatmayan) çok loş bir ışığı var.

Astra J'yi bilmem ama uygun bir araçta uygun yer bulunursa apaçi işi gibi durmaz.

uygulamaya olumlu bakan olmadigi icin bende vazgectim konu silinebilir teşekkürler:)

:) uygunlugundan degilde deneyen yok heralde bizimde sahsi dusuncemiz di ama fiyati pahali bir materyal degil alip denenebilir belki bize ilham verebilir :)

Geri