Araç içi sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dali0925
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dali0925

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım, opel araç alma konusunda çok az teredütlerim vardı. Bundan önce Fiat Punto aracım vardı arasında kıyasladığımda Punto bana daha rahat geliyordu amma Astra daki Konforu daha tadmak kısmet olmadı uzun yolda anlıcaz artık. Benim sorunum şöyle Araç kokusu aldım ve Radyo teyip bölümünün oraya koydum oda tabii aktı. Şikayetde bulundum ama kullanıcı hatasına girdi karşılamadılar. Şimdi orayı nasıl temizler nasıl sök-tak yapar iyi duruma getiririm bana bir yol gösterecek olan varmıdır? Resimdeki yeri Oje ile geçtim üzerinden ama bi halta benzemedi nasıl bir öneriniz olur acaba

Ekli dosyalar

• 1419884717_aaaaa_big.webp
    1419884717_aaaaa_big.webp
    37.1 KB · Görüntüleme: 75
  • 1419884718_verdigi-zarar_big.webp
    1419884718_verdigi-zarar_big.webp
    21.6 KB · Görüntüleme: 66
Selamlar, benim Palio aracımda da olmuştu, Paneli değiştirmek istediğimde yüksek bir fiyat istediler, bende boyadım. Mis gibi oldu. Boyama veya karbon kaplama deneyebilirsiniz. Zaten sizin parça sadece çerçeve, fiyatı da ucuzdur. Esasında bu kokuları hiç satmamalılar, çok yanlış bir durum.

o bölüm çerçeve olarak değiştirilebilir
sökülüp boyanabilir yada kaplanabilir

Geçmiş olsun. O plastik parça yeni yada çıkma alınıp takılabilir yada en kolay çözüm çıkıntılı yüzeyi zımparayla düzleyip kayıdırmaz pedi oraya göre kesip döşeyin.

farklı farklı kaplama çeşitleri var , Maun kaplama pıano black tarzında bunu deneyeniniz varmıdır acaba? Hani farklı bir şey olsun istediğim.hem ekonomik hemde şekilli.

Yorumlarınızı deneyeceğimi emin olabilirsiniz.

Geri