Arac icinde ve Koltuklarda Cikmayan Lekeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leodk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

leodk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar genel olarak koltuklarda ve arac zemininde cikmayan lekeler icin bir cok kimyasal urun denemenizi tavsiye edenler hatta kullananiz vardir , kendi aracima deneyip test ettigim en guzel temizle yontemi bulasik makinesi deterjani Calgonit Sivi Deterjan kullanip cikartabilirsiniz bir cok lekede baya etkili , lekenin uzerine biraz døkup sadece siliyorsunuz durulama istemeden ve tamamini islatmadan guzel bir sonuc veriyor ;)

bulaşık deterjanı nerden geldi aklınıza...daha önce ben dahil bir çok kişi kosla halı el şampuanı kullanmıştık ama bulaşık deterjanı biraz acaib geldi :)

bulaşık deterjanı nerden geldi aklınıza...daha önce ben dahil bir çok kişi kosla halı el şampuanı kullanmıştık ama bulaşık deterjanı biraz acaib geldi :)

Ya acikcasi fikir hanimdan cikti :) biliyorsunuz bulasik makinesi deterjani makine icerisinde elde yikama veya duruluma gibi surtme olmadan yalniz su ile lekelere mudale eden bi urun ve tabiki bunun icinde mantikli olarak lekelere karsi guclu ve etkili olmasi gerekiyor :)

Bizde once evde koltuga dokulen kahve lekesinde denedik hemen cikardi zahmetsiz ve ugrastirmadan ayrica hafif nemli bir bezle sonrada arabada denedim sonuc super zahmetsiz ve kurumasini bekleme ve nem derdi olmadan :)

Son düzenleme:
Kosla Oxi Action Kullanıyorum yarım kova ilik suya bir kaç kapak yeterli oluyor,sonuç cidden güzel :D

Aklınızda bulunsun dedim :)

Bir fikir de benden

Amway look u öneririm.sonuç süper.

AMWAY-LOC-COK-AMACLI-TEMIZLEYICI__31127279_0.webp

amway loc organik bir üründür ve konsantredir kovaya 1-2 kapak döküp kullanılır

köpürmez fazla ,ele göze zarar vermez iyi temizler işiniz bitince suyu bahcenize çiçeklerinize falan dökersiniz çiçekler çoşar:)

araştırmalara devam arkadaşlar.Annelerre hanımlara tamizlik konusunda biraz yardımcı olursak daha da yaratıcı fikirler üreteceğimize inanıyorum ARGE çalışmalarına devam...:)

sonax innenreiniger

Geri