Araç İçine Egzoz Kokusu Girmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hellboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hellboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese Merhabalar. Bir süredir özellikle dikkat ediyorum havalandırma çalışırken (klima modunda veya sadece fan olarak) dışarıdan hava girişi kapalı olduğunda dahi içeri baya bi egzoz kokusu giriyor. Hava ve polon filtreleri elbetteki %100 havayı süzmüyor ancak mukayese edersem şirket aracım 2010 VW Polo'yu sürerken nerdeyse hiç egzoz kokusu almıyorum. Egzoz kokusu kamyon, minibüs, otobüs gibi araçların yakınlarında olunca çok net hissediliyor.

Serviste Karbon Filtre diye bir filtre satılıyor onu alsak egzoz kokusunu daha iyi keser mi? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ynt: Araç İçine Egzoz Kokusu Girmesi

Eğer önünüzde kamyon gibi araçlar var ise ve fanı açtıysanız doğal olarak kokuyu içeriye alacaktır
dışarıdan kokuyu engellemek için iç sirkülasyon tuşuna bastığınızda kesinlikle koku almayacaktır
Solda en altta iç sirkülasyon tuşu var buna basınca dışarıdan koku almayı keser
eğer bu tuşa bastığınız halde içeri koku alıyorsa servise göstermekte fayda vardır
bu durumda bir problem olabilir

Benim aracımda da böyle bir koku hiç olmadı.

Hakan bey'in dediği gibi en iyisi servise göstermek.

Hava sirkilasyon dugmesine basmazsaniz onunuzdeki duran araclarin duman kokusunu iceri ceker butun araclarda bu boyledir. 

Yorumlarınız icin cok tesekkurler. Bahsettigim egzoz kokusu hava sirkulasyon dugmesi basili olmasina ragmen arac icine giriyor. Servise bir gostersem iyi olacak sanirim.

o zaman bi garıplık var bencede servıse ugrayın bızlerde yok problem..

Geri