Araç muayenesi için ek-1 formu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgurruh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Selamlar,
Şimdi ben ilk kez LPG takıldıktan sonra araç muayenesi yaptıracağım.
1)LPG taktırdığım yerden faturaları alan alacağım.
2)Sızdırmazlık raporu alacağım.
3)??? EK-1 FORMU ???
4)TUVTURK muayenesi yaptıracağım.
5)En son emniyet Müdürlüğüne gideceğim ve ruhsata işleteceğim.
Fakat; EK-1 formunu nereden alacağım kafam karıştı arkadaşlar.
Yenimahalle Emniyet Müdürlüğüne falan gitsem buradan EK-1 FORMU'nu alabilir miyim? Yoksa Sızdırmazlık raporu veren yerlerin yanında sigortacılar'dan da alabilirsin diyorlar. Hnagi sigortacı anlayamadım.
Birde ruhsat işleri için, sadece Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne mi gitmem gerekiyor yoksa Yenimahalle Emniyet Müdürlüğü yapıyor mu bileniniz var mı acaba?
Teşekkürler.

Trafik sigortanı nereden yaptırıyorsan yada hangi sigortacıyı tanıyorsan gidip ek-1'i alabilirsin

emniyetin girişinde şöfiörler federasyonun yerinde veya cami altındaki takipçiler doldurtabilirsin

Teşekkürler :)

Aynı işlemi bugün 131'e yaptırıyor babam.
1-Adına fatura kestirdi
2-Lpg cide ek1 varmış, onu aldı
3-sızdırmazlık aldı
4-akşam 7 de muayneye götürücek(muayneden geçerse :D )
5-yarın trafiğe gidip işleticek.
falan filan...

üç kuruşluk ek-1 kağıdanı cumartesi kapıdaki adamlara 20tl ye doldurttum uyuz oldum :D yakın çevrede temin edemiyorsun falan ne saçma iş dedim ya. muayene istasyonlarının bunu vermesi gerekmez mi ? güzel rant sağlamışlar kutluyorum vaalla

Vallaha. Ben en çokda bu koşturmacadan nefret ediyorum. Yani kardeşim, zaten TUVTURK kontrol sonrası bunu dolduruyor ise neden başka yerden bana bunu aratıyorsun ki değil mi. Koy TUVTURK veznelerinin yanına. Lazım ise doldurulsun bitsin gitsin.

üç kuruşluk ek-1 kağıdanı cumartesi kapıdaki adamlara 20tl ye doldurttum uyuz oldum :D yakın çevrede temin edemiyorsun falan ne saçma iş dedim ya. muayene istasyonlarının bunu vermesi gerekmez mi ? güzel rant sağlamışlar kutluyorum vaalla

takipcilererant kapıs, Şöförler derneğinden 5TL ye alabiliyoruz fakat illaki bilgisayarda hazırlanmış vs vs gibi şeyler istiyorlar çoğu insan verilen ek1 belgesine bilgisayarda yazıların nasıl oturtacağını bilmediği için 20TL veriyor. buna bende dahilim :)

Geri