Araç Saat ve Kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bye_Bye

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Kafama takılan iki konu var araçta
birincisi kişisel olarak saat kullanmam ama çoğu zaman araçta saata bakma gereği duyuyorum ve çoğunlukla mp3 ya da video izlediğim için
araç saatini göremiyorum yani sürekli ekrandan çıkıp tekrar açmak zor oluyor
Daha önce araç için kullanmış olduğunuz bildiğiniz bir araç içi saat var mı?

Ve ikinci konu kolçak konusu. Benim kolum mu kısa acaba ya da kolçak biraz geri de kalmıyor mu. Sanki elimi vitesin üzerinde tutunca kolçak geride kalıyormuş gibi geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?

Ynt: Araç Saat ve Kolçak

Evet kolçak konusunda sana katılıyorum.Bana göre de kısa ben acaba benim boyum kısa da(175) ondan mı dedim ama bazı arkadaşlarda da duydum bu şikayeti.

Kolçağın üst kısmı ileri geri hareket ediyor biliyorsunuz di mi?
Ben 1.84'üm ve kolçağı en ileriye alınca hem kolumu dayayıp hem de vitese müdahale edebiliyorum.
Hiç sevmediğim bir sürüş tarzıdır ama denemedim değil.

evet ileriye itince öne doğru geliyor ancak fiat ta kullanmıştım ve kolçak vitesi tutunca tam vitele kolçak arası kapanıyor
ve rahat oluyordu
alışkanlık olsa gerek yanlış da bir sürüş tarzı ama benim sağ elim hep vitesin üstündedir o yüzden ilk aldığımda kolçak ayarı var mı diye baktım ancak arka kısımdan hiç kımıldamıyor sadece üstten öne doğru kayıyor

saat içinde bunu siparil verdim ama peugeot rcz deki saat çok hoşumma gidiyor

peugeot saaat

news08peugeot_rcz_05.jpg

sipariş verdim

http://www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-kronometreli-dijital-saat/ProductDetails.aspx?productId=otev28200&categoryId=20024878

CD 500 alsaydın böyle dertlerin olmayacaktı :) Menülerin içinde saati sürekli üst köşede göster diye bir seçenek var :)

cyclone a bir eksi daha diyorsunuz yani :)

Yok ben ikisinin de amaçlarının biraz farklı olduğunu düşünüyorum. Cyclone biraz daha entertainment amaçlı üretilmiş. CD500'ün de eksikleri var mesela video oynatmasını isterdim ama aldığımda oynatmayacağını da biliyordum :)

Çoğu yabancı Test videolarını izlediğimde aracın iç tasarımını şöyle nitelendiriyolar "sonunda opel kurtuldu eski düzenden" (süper bir iç tasarımı) şeklinde, arka görüşün biraz zayıf olduğunu ki be oyle bir problem yaşamıyorum belkide 1,91 olduğumdandır :) bide kolçağın yandaki dirseğini koyduğunda sürücüye yer kalmamasını dikkat ettim yanımdaki ister istemez kolunu koyuyor banada vitesi tutmak kalıyor :D

kolçak koltugu dikleştirdiginizde kısa kalıyor bende çok cebelleştim ayarı için kotugu en alçaga getirip egim verdiginizde kolçak o zaman uzun gelmeye başladı bana buarada peugeotun saati digital olsa daha şık olurmuş çin malı saatlere benzemiş birazcık kişisel görüşüm tabiki:)

kolçağı en öne getirdiğimizde ve bu şekilde kullandığımızda bir süre sonra yavaş yavaş kayarak eski yerine dönüyor. kolçağı en ön konumda sabitlemenin bir yolu var mı acaba, ben bulamadım da  ::)

Geri