araç silkelemesi

carrerakml

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracım cok sılkeleme yapıyor aracın lpg sıstemın de sıkıntı var gaza fazla basınca patlama yapıyor lpg beynı bozukmus degısecek ama bujı kabloları da arızalıymıs. sızce astra f ıcın en ıyı bujı kablo markasıı nedır yardımlarınızı beklıyorum

aracım cok sılkeleme yapıyor aracın lpg sıstemın de sıkıntı var gaza fazla basınca patlama yapıyor lpg beynı bozukmus degısecek ama bujı kabloları da arızalıymıs. sızce astra f ıcın en ıyı bujı kablo markasıı nedır yardımlarınızı beklıyorum

Araç kaç model? Üzerinde sıralı sistem mi? Yoksa tek noktalı sistemler için olandan mı var?

1992 model sirali degil tek nokta

LPG beyni ile alakalı değil buji ne zaman değişti? Bilmiyorum. Uzunca bir süre oldu ise kablo ve buji değişimi yaptır en az 10-20 bin gider sonra kaldığı yerden patırdamaya devam eder.

Buji fazla olmadi ama hortuma epey oldu lpgci eleman beyin bitik cok eski dedi iyi bir kablo bulman gerek dedi bazi kablolar bozuk cikabiliyormus

Buji fazla olmadi ama hortuma epey oldu lpgci eleman beyin bitik cok eski dedi iyi bir kablo bulman gerek dedi bazi kablolar bozuk cikabiliyormus

Buji kablosunun en kralını tak fark etmez. Bu aracı 8 yıldır kullanıyorum. Ve aracın bagajında yedek kablo ve bobin var. İpi sapı belli olmaz lak diye kalır kaldım. Ve o yüzden yedek var. Sen bilirsin. Ben yan sanayi aldım 75 TL takımı 2 takım aldım nerede tırak orada bırak misali söküp değiştiriyorum yola devam.

Aslinda bu arabada canimi sikan tek konu bu bunun haricinde pek ariza vermedi 5 senedir bi yamugunu gormedim bi bakalim beyni falan bi degistirem care olmazsa dedigin gibi yaparim mantikli ��

Geri