Arac sisler ini degistircem ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UURCEM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UURCEM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Baslikta sahane olmus :D:D

Umarim konuyu dogru yere acmisimdir :o

Bugun f1 kornam bozuldu :mad: orji kornami taktim bu kadar uyuz ses olamaz yaa :mad: o kadar da alismistim...
2 ay likti daha orji bosh aldik role taktirdik yine bozuldu yine...yarin oglen aksaraya gidicem,onere bileceginiz orji f1 kornasi satan bir yer var mi ?
herkes bosh diyor ama birde stabel marka varmis hangisini onerirsiniz ???

arti sari olan sisleri beyaz yapmak istiyorum...elektirikci ile gorustum beyaz ampul al
yeterli dedi..ekstra birseye takmaya gerek yokmus ! gercekten yeterli ???

Son düzenleme:
dostum oncelıkle eger farlarında xenon warsa sislerine aldıgın beyaz ampullerı bosuna almıs olcaksın cunkı cok fena sırıtacak.aynısı bende oldu 40 lıraya aldıgım beyaz ampuller çöpe gitt izenon taktım.sen direk xenon taktır artık cok ucuzladı xenonlar bence cok da yakısıyor.korna olayına gelınce cok uzun surelı basılınca bozuluyor sanırım benım de bozulmustu ama aksarayda bys tunıng de ahmet abı war hemen degıstırdı sagolsun.artı stabelle bosh aynı ürün fark yok arada.stabel de bosh gibi cok ıyı.bende stabel war onu bı dene.aksaraydan al bys tunıngden benım ısmımı soyle :) .bye

tesekkurler..;) korna icin konustum faturasini bulursam yenisi ile degistircekler (tabii bulabilirsem )

a.s :) pazartesi bir daha gidicem ugrarim :)

90 liraya xenon taktım sislerime 6000k nn üstüne çıkma siste yagmurda hiç bişey göremessin!!!!

6000 bile zorlanıyo:( nedeni önündeki sisi bembeyaz yapıyo iyice yogun bi sisle karşı karşıya kalıyosun

halojen alcam dersende osram night breaker dan şaşma

phlilps diamon mtec super white denedim hiç ışık dahi vermediler night breaker çok başarılı aydınlatma sagladıı

ama xenonu asla tutmaz:)

ayrıca stebel korna dedinmi ilk akla gelen markadır sadece korna üretiyo
ankarada olsan stbel bayisi var burda kocaman bi stand var hepsini tuşlarına basıp dinliyorsun

90 liraya xenon taktım sislerime 6000k nn üstüne çıkma siste yagmurda hiç bişey göremessin!!!!

6000 bile zorlanıyo:( nedeni önündeki sisi bembeyaz yapıyo iyice yogun bi sisle karşı karşıya kalıyosun

halojen alcam dersende osram night breaker dan şaşma

phlilps diamon mtec super white denedim hiç ışık dahi vermediler night breaker çok başarılı aydınlatma sagladıı

ama xenonu asla tutmaz:)

ayrıca stebel korna dedinmi ilk akla gelen markadır sadece korna üretiyo
ankarada olsan stbel bayisi var burda kocaman bi stand var hepsini tuşlarına basıp dinliyorsun
Kornaya bende sardım bu ara Ankara'da nerede bayisi?Önerirmisin?

dostum oncelıkle eger farlarında xenon warsa sislerine aldıgın beyaz ampullerı bosuna almıs olcaksın cunkı cok fena sırıtacak.aynısı bende oldu 40 lıraya aldıgım beyaz ampuller çöpe gitt izenon taktım.sen direk xenon taktır artık cok ucuzladı xenonlar bence cok da yakısıyor :) .bye

+ 1000

Gerci bunun gibi korna takmayi planliyorum ama tr de ne kadar dogru orasini bilemiyorum :) :D

TIR kornasi :D
http://www.youtube.com/watch?v=un0IHC4Bw0E

Tır değil Tirenden sökmüş heralde onu: )

Kornanın yapısı basit dışı sert plastik olduğundan darbe alınca çabuk kırılıp çatlıyor. Buda kışın içine su girmesine neden oluyor
4 tane vidası var söküp bakabilirsiniz. İçinde bozulacak hiçbir parça yok bobini kalın. sadece giren sudan titreşim yapan tırnak kontakları oksitlenmiş paslanmış açıp temizlerseniz eskisi gibi olur.
çatlak varsa olan kısmı da scak silikon ile yalıtabilirsiniz.
Ama çokta pahalı bi parça değil sadece aklınızda bulunsun diye söylüyorum.
Orjinal bulursanız değiştrebilirsinizde.

arkadaşlar bendede 6 senedir hellanın mercedes kornaları var ikili siyah metal olanlardan.çok memnunum ilk günki gibi canavar gibiler.tavsiye ederim.made in germany olanları.çinde üretilen hellada çok.paylaşmak istedim.HARUN KAŞIKÇI

Kornaya bende sardım bu ara Ankara'da nerede bayisi?Önerirmisin?

kazım karabekirde köşem otomotiv parlak büyük metal krom bi tabelası var

askinin karşı tarafta adı gibi köse başında:)

Geri