araç takası için bir yardım

batu-turk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ben bulaşmazdım o km deki bir araç kaç kişi değiştirdi ve nasıl kulanıldı...
araca o rakamı vermektense 14000-15000 tl ye temiz bir vectra b 96-97 bulunabilir...

Araç çok diri duruyor kaporta olarak...
Motoruna baktırın bir kaç yere, iyi durumdaysa alınır...
Babamda bu kasanın GLS si var, tank gibi araç...

Kullandığınız aracın sorunu yoksa sırf gt ye bineyim diye takas etmeyin sonuçta gt ler genelde hor kullanılan araçlar oluyor ve başından neler geçtiğini en iyi araç bilir.Bende sizin gibi gt al mak niyetindeydim ama temizini bulmak gerçekten güç,o nedenle cd modelini aldım çok memnunum.en temiz gt de verseler değişmem o nedenle risk almayın derim tabi karar sizin hayırlısı olsun.

Dotum arabayı satan sanırım benim gibi biri , koltuklar , tavan , döşemeler ve plastik aksam ter temiz duruyor . Böylelerini gerçekten kutluyorum , bir tek kendim var sanardım arabasını bu kadar titiz kullanıp Allahın her günü yağmur çamur demeyip aracını yıkayıp temizleyen :)

Kesinlikle bulaşmayın, ilk ecotec motorlu vectralardır bunlar, B1 kasada bile elektrik aksamı çok sorun çıkartırken A-GT canlı bomba gibi birşey olur, illa ecotec alacaksanız 2-3bin lira daha bütçe ayırıp B1 CD alın, yaşadığınız soruna değer hiç yoktan.

Temiz duruyor, bakmak lazım. Renk tutmayan kısımlar var sağ arka kapı gibi canlı görmek lazım. 11.000- 11.500 derse düşünmeyin gidip inceleyim derdim ama bu fiyatı hak edecek durumda mı bakmak gerek.

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim amacım gt almak değil sadece gözüme güzel göründü sizinde fikirlerini almak istedim hepinize teşekkür ederim

plaka da GT miş :D güzel gözüküyor ama emre beyin dediği gibi gidip yakından bakmak-baktırmak lazım...

Geri