araç yağ lambası (sarı ışık)

H.CEVİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yagariza.jpg
aracımla 25-30 km sonunda yağ lambası ışığı yanıyor yağına baktırdım eksik değil ne gibi sıkıntı olabilir.

Yağ pompası

Zorlama başına iş çıkarma... aklıma ilk pompa geldi ama işin özünde aracın yağlama sisteminde bir sorun var. Şakası olmaz bu işin motoru kucağına alırsın mazallah.

Sarı yanıyorsa seviyen düşük yağ tamamla anlamına gelir...
Kırmızı hemmmenn duuuur :)

Zorlama başına iş çıkarma... aklıma ilk pompa geldi ama işin özünde aracın yağlama sisteminde bir sorun var. Şakası olmaz bu işin motoru kucağına alırsın mazallah.
aldım zaten motoru kucağıma 1 ay önce bundan dolay tedbirliyim artık ama arabayla yaklaşık bu halde 1000km yol yapmışımdır herhangi bir sıkıntı doğurmadı şanzuman yağı eksiltmiş olabilirmi ?

aldım zaten motoru kucağıma 1 ay önce bundan dolay tedbirliyim artık ama arabayla yaklaşık bu halde 1000km yol yapmışımdır herhangi bir sıkıntı doğurmadı şanzuman yağı eksiltmiş olabilirmi ?

Şanzuman yağının bununla alakası olacağını sanmam.

Sarı yanıyorsa seviyen düşük yağ tamamla anlamına gelir...
Kırmızı hemmmenn duuuur :)
arabanın motor unda herhangi bir sıkıntı yok yağına baktırdım bi sıkıntı yok aklıma takılan bu yağ lambası nerelerdeki sıkıntılarda yanar ? birde

Şimdi dedim ya bu işin pek şakası olmaz. Neticede yağ. Motoru yeni yaptırdım demişsiniz bence direk ustayla temasa geçin baksınlar. Bu şekilde kullanma ben olsam kullanmam.

Geri