Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arızalımıdır birde şöyle bişey var aracı stop ettikten sonra 5 dk sonra tekrar çalıştırdığımda 25-30 km sonra tekrar yanıyor.Yağ pompası
aldım zaten motoru kucağıma 1 ay önce bundan dolay tedbirliyim artık ama arabayla yaklaşık bu halde 1000km yol yapmışımdır herhangi bir sıkıntı doğurmadı şanzuman yağı eksiltmiş olabilirmi ?Zorlama başına iş çıkarma... aklıma ilk pompa geldi ama işin özünde aracın yağlama sisteminde bir sorun var. Şakası olmaz bu işin motoru kucağına alırsın mazallah.
aldım zaten motoru kucağıma 1 ay önce bundan dolay tedbirliyim artık ama arabayla yaklaşık bu halde 1000km yol yapmışımdır herhangi bir sıkıntı doğurmadı şanzuman yağı eksiltmiş olabilirmi ?
arabanın motor unda herhangi bir sıkıntı yok yağına baktırdım bi sıkıntı yok aklıma takılan bu yağ lambası nerelerdeki sıkıntılarda yanar ? birdeSarı yanıyorsa seviyen düşük yağ tamamla anlamına gelir...
Kırmızı hemmmenn duuuur![]()
yağ numarası etki edermi peki ?Şanzuman yağının bununla alakası olacağını sanmam.