Aracı Oto kUaförüne Soktuk Klima Gitti!....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaRgUrE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaRgUrE

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.samikoroglu.com
Merhaba Arkadaşlar;

Araçlarımızda bir taraftan güzel şeyler oluşturmaya çalışırken diğer taraftan yeni sorunların ortaya çıkması moralimizi alt üst ediyor.

Aracımla ilgili dün ve bugün 3 farklı uygulama yaptım ama en sonundakinden sonra tüm hevesim gitti.

Oto kuaföründe kapılarının açık bırakılmasından dolayı akü bitmiş ve 2-3 kez dışarıdan akü ile araç çalıştırılmış. Kuaförde her taraf pırıl pırıl olmuş ama biner binmez klimayı çalıştırdım klima soğukta olmasına rağmen sıcak üflüyordu. Hatta dışarıdaki hava yerine motor sıcaklığında hava üflüyordu. Daha klimacıya gitmedim.

Sorun nereden kaynaklanıyor ve sebep akünün bitmesi mi yoksa başka birşey mi?

acaba bi şekilde gazı mı bitti klimanın. akü ile alakası oldugunu sanmiyorum. ama motor isinmadan klima sogutmaz zaten.. bi göstermek gerekebilir

opelde takviye yaparken eksiyi öotor şasesinden vermek lazım aksi taktirde bir yeri indiriyo senin klimaya denk gelmiş

yani bildiğimiz eksi eksiye artı artıya şekilde takviye olmuyor opellerde genellikle beyinlere zarar veriyor.

sigortaları bi kontrol edin derim.

Ethem Hocam Sigortaları kontrol ettim hepsi sağlam.

Öğle arasında bi baktıracağım. İnş. beyinle ilgili bir durum değildir.

Yaptırdığınız temizlikle yada aküye takviye yapılmasıyla klimanın çalışmamasının bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Vectra larda klimayla beynin bir ilgisi yoktur. Klima soğutma sisteminde kaçak veya elektrik arızası olabilir.

Öncelikle yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Sorun elektrik aksamıyla ilgili değil. :)

Dün gece aracı teslim aldığım için motor aksamını inceleme imkanım olmadı. Bugün usta sorunu tespit etmeye çalışırken gaz kalmadığını ve bu yüzden çalışmadığını söyleyip kaçağı tespit etmek için hava vurmaya çalışırken fotoda işaretli alanı farkettim tam oranın egzosun etkisiyle ısanabileceğini ve uzaklaştırmasını söylerken kaçağın o alandan olduğunu farkettik. Rekorun egzosa değmesinden dolayı kaçırmış :)

20091006200744.jpg

Geri