Araci yeni aldim soracaklarim varda.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BayV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BayV

VIP Üye
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkdaslar herkeze iyi geceler 105binkmde astra j hb 1.3 enjoy plus sunroflu vs bir arac aldim araca 4 adet yeni lastik aldim goodyear eagle bizim araclarin orjinal lastik boyutlari nedir cunku cok az bir ugultu geliyor aracta birde arkadaki ic lambadan tikirti sesi cok geliyor ayriyettende kapi dosemelerinden yardimlar icin simdiden tsk

Medya öğesini görüntüle 112

Moderatör tarafında düzenlendi:
lastiğin tam modeli nedir? lastik deseni uğultuya sebep olabilir.

pek ses yapacak bir lastiğe benzemiyor, bilemedim.
Goodyear_Eagle_Sport.webp

Yakıt performansı ve Islak zeminde tutuş için C performansında bir lastikmiş ayrıca 69 db ses seviyesine sahip. Birçok ürüne göre sessiz acaba bilyalarınız uğultu yapıyor olabilir mi ?

Herkese merhabalar arkadaşım astra g 1.4 aldı ilk çalıştırırken tek marşda almıyor gaz vermemiz gerekiyor araç tüplü sıkıntı tüpden dolayı olabilir mi yada marşda bir Sıkıntı ya da bujilerde olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar

Herkese merhabalar arkadaşım astra g 1.4 aldı ilk çalıştırırken tek marşda almıyor gaz vermemiz gerekiyor araç tüplü sıkıntı tüpden dolayı olabilir mi yada marşda bir Sıkıntı ya da bujilerde olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar
LPG sistemini devre dışı bırakıp benzinde deneyin bir süre, aynı şey olacak mı?

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri